Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Čarodějnice školou povinné jsem milovala úplně nejvíc:) Mildred Virválová jasně vévodí:) K tomu parta jejích kámošek, Maud Měsíčková či Ruby Třešňová. Stranu těch správných záporňáků zastávala zlobivá a proradná Ethel Svatoušková a její věrná, pihatá Drusila Výběhová. Pak tu máme učitelský sbor v podání ředitelky Amelie Krákavé, důsledné, vážené a přísné slečny Constance Metlové, dále slečna Rozverná (Una Stubbs jako pre - Ms. Hudson:) a tělocvikářka slečna Zdatná. Tak, to by mohlo být zhruba asi tak všechno:D Do toho kouzlení, čarování, létání na košťatech, lektvary a vše, co k tomu patří. ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a vyloženě špatné mi to nepřišlo. Pro starší diváky možná jako zdroj odreagování (vypnout mozek podmínkou) a recese, pro děti zřejmě příjemné spestření dne po seriálech o veselých zvířátkách v lese, nebo problémech americké mládeže z bohatých čtvrtí... 60% (Za každý rok věku nad 10 let 10% dolů) ()

Reklama

Coleator 

všechny recenze uživatele

K pátečnímu odpoledni patřil tenhle seriál, který pro mě v té době byl takovým nízkorozpočtovým Harry Potterem. Dokonce jsem si myslel, že tohle všechno vzniklo jako reakce právě na příběhy s brýlatým kouzelníkem (místní ředitelka připomíná Brumbála, drsná učitelka (na jméno si vážně nevzpomenu) je zase jako Snape, navíc tady byla i nějaká skupina, která neustále znepříjemňovala Mildred život (Malfoy a spol - to je snad jasný)... Jenže první kniha ze série The Worst Witch vyšla v roce 1974, takže těžko mohla autorka opisovat od Rowlingové - spíš naopak... ()

darm 

všechny recenze uživatele

Asi tak před sedmi lety jsem si nařizoval každé pondělí budík na půl sedmou, abych nezmeškal na Supermaxu byť jen jediný díl.. Když jsem po tak dlouhé době viděl jeden díl tohohle "skvostu" znova, tak jsem se nestačil divit, jak je to celé totálně dementní a prošpikované opravdu uměleckými hereckými výkony.. Docela síla. Kdyby se mi to jako malému nelíbilo, bylo by to za odpad. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že debilní, zdegenerovaní Angličania majú záľubu v moderných coolových teenagerských bosorkách, čarodejniciach, kúzelníkoch a podobnej trapnej magickej hávedi. Ešte pred tým ako sa objavila filmová podoba Harryho Pottera bol vo Veľkej Británii vyprodukovaný stupidný televízny seriál "Čarodejnice školou povinné". Cieľovou skupinou boli zamindrákované, komplexom menejcennosti trpiace puberťáčky. "Nezbedná bosorka" im mala pozdvihnúť sebavedomie. * ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)

Reklama

Reklama