Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Prdelní ksicht Mildret Virválová aneb škola pro chudé a hnusné čarodějnice, které v Bradavicích nechtěli. Jako malý jsem tenhle seriál nesnášel, ale přesto jsem se na něj nemohl přestat dívat. Proč? Možná proto že v sedm ráno v telce nic jinýho nebylo? Nebo protože mě slečna Krákavá zhypnotizovala? To už se asi nedozvíme. Stejně tak jako se nedozvíme zda se z Mildred stane opravdová čarodějnice nebo jestli se ze slečny Metlové nakonec vyklube Lord Voldemort. Tuhle záhadu už nechávají vyřešit nás, mentálně zaostalé, slintající diváky tohoto geniáně vypatlaného seriálu. DJEKUUJEEME!! AHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAAAA *tlesk* *tlesk* *tlesk*. ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že to přeháníte, jako byste se brali za nějaké profesionální kritiky. Odpad? Blbost? Co blbnete. Já na to koukal jako malej a teď v 25 na to koukám znova a znovu se bavím. Staré díly jsou dobré, některé jsou zábavné, srandovní situace. Jasně je to takové dětské, ale tak co. Zbytečně nepřemýšlejte, je to jen seriál o čarodějnicích. Teď koukám na 4. řadu, jak je Mildred s Ethel na té koleji, a zatím se mi moc líbí, už to není takové dětské a dá se na to koukat, tak nevím, co tady blbnete. A v životě by mě nenapadlo tenhle seriál srovnávat s Harrym Potterem, nenapadlo by mě to, dokud bych si tuhle stranku nečetl. Neberte tu televizi, seriály a filmy tak vážně, pak byste se bavili. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Největší část pozdějšího dětství jsme se ségrami prožili na repertoáru České televize hlavně v jeho dopoledních hodinách a v té době v něm kouzlily hlavně Čarodějnice školou povinné. Starší sestra to žrala, já to díky ní také sledoval. Ale že bych si z toho také odnesl nějaký zážitek, se bohužel říct nedá. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých dětských vzpomínek-Mildred Vyrválová a paní učitelka, která ztělesňuje tu pravou zlou čarodějnici a se svým výrazem by mohla strašit děti v zábavních parcích...Pokaždé, když zazněla znělka tohoto seriálu tak jsem si sedla a pozorně sledovala ale dalším a dalším dílem mi došlo jak nesmyslné jejich chování je a jak moc jde vidět, že se ten kdo napsal scénář z hlavní hrdinky tohoto seriálu mermomocí KAŽDÝM dílem snaží udělat hrdinku a to dělá z celého konceptu naprostou ptákovinu protože ne vždy jsou takoví hrdinové k něčemu dobří. Za mě 1* že jsem to nikdy nepřepla a dodívala se do konce každého dílu. ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a vyloženě špatné mi to nepřišlo. Pro starší diváky možná jako zdroj odreagování (vypnout mozek podmínkou) a recese, pro děti zřejmě příjemné spestření dne po seriálech o veselých zvířátkách v lese, nebo problémech americké mládeže z bohatých čtvrtí... 60% (Za každý rok věku nad 10 let 10% dolů) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)

Reklama

Reklama