Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jedna z pozdních rolí Sly Stalloneho v roli bodyguarda, který nezabránil smrti svého zaměstnavatele, staršího italského kmotra, a musí teď bránit a ochraňovat jeho ne zrovna už mladou dceru. Sly si svou roli užil, dokonale zapadl do role stárnoucího ochránce, který si svou práci sice odvede, ale už to není žádná velká sláva a přeci jen už na to tolik fyzicky nemá. Taková role je pro Stalloneho jako šitá a v ní mu to i docela sluší. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně a naprosto neplánovaně jsem dnes zakopla o tento snímek, který mám už dávno ohodnocený a viděla jsem ho cca před 10 lety.. Vím, je to v podstatě romantická blbina střihnutá mafiánským podsvětím, přesto musím přiznat, že se u toho opakovaně bavím, Sly jako ochránce, zamilovaný muž a kuchař v jednom balení je tu k zulíbání, no a Madeleine.. krásná, hříšně sexy a občas na pohlavek.. A ten závěr mě stejně potěšil a dojal jako tenkrát, takže hodnocení nechávám tam, kde je.. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Tupej film. Kdyby tvůrci do scénáře nepřimíchali ty neuvěřitelně stupidní komické pasáže a přidali nějakou tu aki, tak by z toho mohl být slušný akčňák. Teď je to jenom nechutný mišmaš příšerných a nevhodně situovaných vtipů bez jákékoliv akce, co připomíná lacinou italskou telenovelu a skrz na skrz je úplně o ničem. Slye se sice snaží propašovat sem tam nějakou akční hlášku, ale aťse snaží sebevíc, tak do takovýhlech rolí se absolutně nehodí a je jen dalším hřebíkem do rakve už tak podělaného filmu. Slabá jedna hvězdička. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama