Reklama

Reklama

Po svém posledním triumfu se Rocky Balboa (Sylvester Stallone) vrací domů a zjišťuje, že kvůli bezohlednému finančnímu poradci přišel o veškeré peníze. Navíc ho jeho zranění z předchozích bojů donutila opustit ring. A tak se Rocky se svou ženou Adrian (Talia Shire) a synem Rocky Jr. (Sage Stallone) stěhuje tam, kde kdysi začínal - do zašlé a levné čtvrti v jižní Philadelphii. Musí však překonat hluboce zakořeněnou zatrpklost a hořkost, která roste s tím, jak jeho nový svěřenec – mladý boxer Tommy Gunn (Tommy Morrison) získává na kvalitě. Když se Tommy obrátí proti svému učiteli a veřejně ho zesměšní, je Rockymu jasné, že ho čeká ještě jeden souboj. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (474)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda....to a nic jiného, tak příšerné zakončení si celá série nezasloužila, trapné herecké výkony prakticky všec h zúčastněných málem dávají zapomenout na to, že to kdysi pod taktovkou stejného režiséra velmi dobře rozjeli, debutující Sage Stallone předvádí, že se potatil a herec z něj nikdy nebude, scénař nula, spád nula, akce nula, střih nula, režie mínus stopadesát atd., hvězdu za finální street boj mezi Rockym a jeho zkaženým žákem ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bill Conti: 1. That's What I Said - MC Hammer [4:24] ,2. All You Gotta Do Is Sing - Joey B Ellis [3:57] ,3. No Competition - MC Tab [4:39] ,4. Go For It! (Heart and Fire) - Joey B Ellis/Tynette Hare [4:14] ,5. Take You Back (Home Sweet Home) - The 7A3 [4:10] ,6. The Measure of a Man - Elton John [4:03] ,7. Can't Stop the Fire - Bill Conti [3:19] ,8. I Wanna Rock - Rob Base [3:02] ,9. Thought U Were The One For Me - Joey B Ellis [4:20] ,10. Keep It Up - Snap [4:03] ,11. Feel My Power - MC Hammer [5:08], ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Přechozí 4 díly Rockyho jsem viděl mnohokrát a znám je skoro zpaměti. Tenhle díl jsem viděl všeho všudy jednou a pamatoval jsem si akorát, že mě to moc nebavilo. Teď jsem náhodou na Rockyho V narazil v televizi, tak jsem se po mnoha letech na to zkusil podívat. A opět mě to moc nebavilo. Sylvester Stallone se v akci téměř vůbec neukáže a místo něho je tam nějaká příšerná guma s blonďatym mulletem. Taky na můj vkus dostal zbytečně moc prostoru jeho otravnej syn. A závěrečná rvačka na ulici před hospodou byla možná syrovější než souboje v ringu v předchozích dílech, ale něco tomu prostě chybělo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stallonův návrat k původnímu konceptu jedničky,který zhýčkaní diváci předešlých popcornových hitů nepřijali a odsoudili...typické chování.I když sám Sly tvrdí že tenhle díl nemá rád,je to podle mě jen zástěrka kvůli fanouškům.Osobně si myslim že přesně takhle si Sly konec představoval a taky ho tak kdysi natočil.Pro mě je pětka sice druhá nejméně oblíbená,ale o proti příšerné dvojce je to naprosto artová pecka.Ovšem díky bohu za Rockyho Balbou. 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Autori mali radšej celú sériu ukončiť pri čísle 4, pretože ďalej je to už len trápenie a umelé predlžovanie filmovej agónie. Ďalšie časti Rockyho už sú len naťahovanie žuvačky a celkovo úplne zbytočné. Tu sa proste potvrdilo, že v najlepšom treba prestať. Pri sledovaní Rocky V. si iba človek uvedomí, aké je to zlé a nostalgicky si spomenie na predošlé 4 časti. V tomto diele proste nefunguje nič, všetko sterilné a neskutočne trápne. Hviezdu som dal z úcty k omnoho lepším predošlým dielom. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (34)

  • Postavu Tommyho Gunna hrá pravý boxerista Tommy Morrison, ktorý v 52 zápasoch vyhral 48x (43 K.O.), z toho mal 3 prehry (1 proti Lennoxovi Lewisovi) a 1 remízu. V roku 1996 mu zistili, že je HIV pozitívny. Umrel 1. 9. 2013 ako 44 ročný. (kaladze77)
  • Stejně jako v ostatních dílech Rockyho, i tady hrají komentátory skuteční komentátoři boxu. (Karlos80)
  • Natáčelo se od 15. ledna do 21. května 1990 v Kalifornii a Pensylvánii. (Varan)

Reklama

Reklama