Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se losangelského policajta Joa Bomowskiho (Sylvester Stallone), rozhodne navštívit jeho mamka, tak netuší, že ta dokáže postavit celé Los Angeles do pozoru. Ať už historkama z Joova dětství (kdo by měl rád, když se o něm ví, jak se počůrával), pokusy o narovnání Joova milostného života nebo tím, že se hnedka první den připlete k obchodu se zbraněmi a s vervou svoji vlastní se rozhodně synovi zapeklitý případ pomoci vyšetřit... Psal jsem to nedávno u Policajta do školky - každý akční hrdina si nějakou tou (více či méně) vtipnou komedií musel projít, a nevyhnulo se to ani Sylvestrovi Stallonemu. A nutno říct, že Stůj, nebo maminka vystřelí, patří k těm horším - sice se zde pár (asi tři) vtipných scén najde (umývání naolejované pistole), ale jinak většina pokusů o vtip končí někde ve ztracenu. No, pokud se Stallone vrátí zpět do své oblíbené (afgánské) džungle, jsem mu schopen tyto výstřelky odpustit :) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Právě Stallone drží tento paskvil nad vodou.Komická role mu není vůbec cizí,ovšem ostatní okolo něj je zde navíc.Příšerní herci(o jeho matce se nechci vůbec zmiňovat,role záporáku nejsou o moc lepší),příšerný děj,spousta trapných scén,to tvoří tuto nepovedenou rádobykomedii.Bez Stalloneho by to byla jen neznámá televizní sračička,takhle je to trn v Stalloneho kariéře. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Celé dlouhé roky jsem se komediím s akčními herci vyhýbal jako čert kříži, byť jsem samozřejmě některé z nich již před mnoha lety viděl. Nyní došlo na Stůj, nebo maminka vystřelí! Nevím, zda je to tím, že stárnu a již mi nevadí ikonické hrdiny žánru, na němž jsem vyrůstal, vidět ve ztřeštěných pozicích, nebo tím, že jsem měl právě vhodnou náladu na podobně laděnou komedii, ale tento počin mě poměrně zaujal a bavil. Humor mi přišel poměrně vkusný, zápletka solidní a nějaké to poučení pro diváka, že maminku je třeba respektovat, neboť dělá vše pro vaše dobro, se tu také najde. Pár scén sice hraničí s trapností, ale s tím se muselo předem počítat. Závěrem bych však měl pochválit výkon Stallonea, jenž tu dle mého předvedl jeden ze svých zdařilých projevů (což ne vždy vidíme). ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Stoj, lebo mamička vystrelí je najlepšia a moja najoblúbenejšia komédia, v ktorej Stallone účinkoval. I ked´ dej filmu je sám o sebe dosť priemerný, tento fakt zatienuje skvelé spracovanie. Priemerne dlhá stopáž 87 minút je dostatočne dlhá aby si po celý čas udržal slušnú úroveň zábavy. Herecké výkony v tomto filme sú špičkové, pre Stalloneho (ne)náročná pohodová úloha, nezabíja tu žiadnych mužov ťažkými zbraňami ale hrá tu dobrého policajta, ktorý má súkromné aj pracovné problémy a k tomu mu príde na návštevu jeho milovaná mamička v podaní Estelle Getty, ktorá bola do filmu výborne vybraná a svoju úlohu zvládla bravúrne. Humoru je tu dosť, situačný humor, veľa vtipných momentov medzi Stallone a Getty. Sem-tam sa tu objaví aj akcia, ale o to v tomto filme nejde. Ale občasné prestrelky, automobilová nahánačka a finish na letisku stačí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone skúšal rovnako ako Arnold Schwarzanegger aj komédie, ale tie k nemu nepasujú. Arniemu sa niektoré aj celkom podarili - Dvojčatá, Policajt zo škôlky. Ale Sylvesterovi nie. Nedá sa povedať že by to bola hrôza, je to priemer, alebo sa to k nemu blíži. Ale Rocky, Rambo, Cliffhanger, Zabijaci, to je Stallone ako ho chcem vidieť, konieckoncov posledný Rocky a Rambo ma v tom iba utvrdili. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)

Reklama

Reklama