Reklama

Reklama

Kráska v růžovém

  • Česko Růžová jí sluší (více)
Trailer

Obsahy(1)

Andie Walshová je osmnáctiletá studentka, která se musí postarat nejen o sebe, ale i o svého povalečského otce, který je nešťastný z útěku své manželky a neustále slibuje, že si najde práci. Andie je díky tomu jiná než její spolužáci. Sama si vlastnoručně tvoří všemožné růžové kreace a tím je stále všem na očích. Má svůj vlastní vkus a sebevědomí. Přesto ale zatím v životě nepoznala moc lásky. Jednoho dne se ale život Andy naprosto změní... (Lencha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

neo93 

všechny recenze uživatele

Pohodová americká romantická komedie z bláznivých 80. let. Přestavuje všechno to, co jsme mohli vidět v těchto letech. Šílené účesy, módní kousky všech křiklavých barev a tvarů, ale i různě zvláštní automobily, které brázdily tehdejší silnice. Hlavní hrdinkou je mladá dívka Andie, která právě doplácí na poněkud výstřednější šatník, díky čemuž také není úplně oblíbená mezi svými spolužáky. Její současný problém, mimo to že vlastně živý svého otce, který je docela na dně, je že nemá žádného přítele, se kterým by mohla jít na místní školní ples. To se však zanedlouho změní, což také ale sebou přinese řadu nečekaných komplikací. Jednoduchá oddechová zábava s koncem, jak jinak než se šťastným. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Hezký, místama zábavný příběh o osmnáctileté dívce, která se musí postarat nejen o sebe, ale i o svého otce, který je nešťastný z útěku své manželky a tím pádem se nedokáže začlenit zpět do společnosti a normálně jako táta fungovat. Andie je díky tomu jiná než její spolužáci. Sama si vlastnoručně tvoří všemožné růžové kreace a tím je stále všem na očích. Má svůj vlastní vkus, sebevědomí a žije si ve scém světě. Přesto všechno ale zatím v životě nepoznala moc lásky, což se jednoho dne změní. Prostě jedna z nejlepších drama komedií 80. let. - "You could say that life itself is a stupid tradition." ()

Reklama

Brooks 

všechny recenze uživatele

Tuctová hughesovka, bez nejakej výraznejšej zápletkovej inovácie, čiže bez šance vyrovnať sa jeho klasikám. Posledná veľká úloha pre Molly Ringwald, teen idol 80-tych rokov, ktorá sa časom úplne vytratila. A prvá pre začínajúce, budúce filmové/seriálové stálice Jamesa Spadera, Jona Cryera a Ginu Gershon. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #77” - Další z řady kultovních Coming of Age filmů z 80’s. A i tentokrát byl pod jeho úspěchem podepsaný John Hughes, a to z pozice scénáristy a výkonného producenta. Molly Ringwald tu zakončila svoji teen trilogii a v podstatě po této roli její kariéra zažila strmý pád, kdy se jí nikdy nepodařilo vymanit z role středoškolské princezny. Režisér Howard Deutch vytvořil příjemný cast - Andrew McCarthy rovněž na vrcholu své herecké kariéry, Jon Cryer teprve před vrcholem, opuštěný otec Harry Dean Stanton v jeho typické pohodářské roli. Zmrdečka si tu střihnul jak jinak, než James Spader, jehož postava Steff je ultimátní douchebag. Jde o další feel good film, kde Deutch s Hughesem nechali mluvit generaci 80’s teenagerů se všemi jejich radostmi a strastmi. A musím říct, že i ten hlavní konflikt - holka z middle class x kluk z country clubu. V ČR jde o neznámý film a v USA o další z řady generačních filmů. My máme Discopříběh nebo Láska z pasáže a Amíci mají Breakfast Club nebo Pretty in Pink. Shlédnuto na SkyShowtime. 4* ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle jsem si představovala osmdesátky :-). Skvělé působení snímku na pocity diváka. Cítila jsem se společensky "vyhoštěnou" Andie a strašně moc se mi líbil Duckie v podání Jona Cryera a hlavně jeho taneční jakoby zoufalá scéna uplně perfektní. Na tento snímek jsem se podívala díky odkazu v Gilmorových děvčatech a vůbec toho nelituji, naopak mi připadal zábavný a opět se potvrzuje pravidlo,že se móda pořád vrací. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (19)

  • Howard Deutch v tomto filmu debutoval na místě režiséra. (Pumiiix)
  • Jerry Levine byl zvažován pro roli Blana, kterou nakonec hrál Andrew McCarthy. (Pumiiix)

Reklama

Reklama