Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Babička Kohoutková a dědeček Novák se dohodnou na tajné a tiché svatbě v Hořovicích. Jediný, komu se Jan svěří, je jeho syn Martin. Babička Kohoutková zatím chystá pro Jana velké překvapení – prodává svůj domek v Hořovicích a výměnou získává byt v Praze. Navíc kupuje auto. Otec Jan se rozhodne, že se do Hořovic přestěhuje ještě před svatbou. Neviděn tam zastihne svou nastávající, jak vychází z domku s cizím mužem a odjíždí s ním autem. Ukvapeně odvolává svatbu. Situaci jde zjistit děda Max jako pojišťovací brigádník. Zjistí, že ten cizí muž je novým majitelem domku a právě se do něj stěhuje. Otec Jan našel svoji nastávající v novém bytě v Praze s vyhlídkou na nádraží. A tak se vzápětí v hořovickém zámku koná „tajná svatba“ za účasti celé rodiny a všech spolupracovníků. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které si paní Kohoutková kupuje, je ve všech záběrech při předávání v Mototechně typ Škoda 120 GLS, přičemž tato výbava je navenek seznatelná dle chromové přední masky zadního masivnějšího chromového štítku s označením značky a typu vozu. Ve všech ostatních záběrech, kdy s nově zakoupeným autem jezdí, však jde o méně luxusní typ Škoda 120 LS, který se navenek liší obyčejnou plastovou maskou a jednoduchého zadního štítku. (cundak)
  • Paní Kohoutková si jde koupit nové auto po výměně domku v Hořovicích za pražský byt, tedy v době, kdy už má trvalé bydliště v Praze, kde by tedy měla dle tehdejších předpisů auto přihlásit a obdržet pražskou poznávací značku. Při odjezdu se stěhovacím vozem však má na autě SPZ okresu Beroun, kde sice seriálové Hořovice leží, ale kde už nemá trvalý pobyt. (cundak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno