Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (190)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Celkově mě ten film absolutně znechutil, ale na druhou stranu to setřít nemůžu, neboť Jonas Akerlund (to jeho A neumim správně napsat) je opravdu hustej režisér a na filmu je to vidět. Nejvíc ale asi diváka dostanou herci, kteří jsou opravdu geniální - ať už Jason Schwartzman nebo John Leguizamo....jasně nejlepší je ale Mickey Rourke coby kuchař, ten tu podal opravdu mistrovský výkon. Jinak ale spíše průměr, protože to je nechutný opravdu až moc a opravdu to asi zaujme jen feťáky, co jsou na dně. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Originalna a vtipna mozaika pribehov DOKONALE zahranych postav. Mam rad filmy o drogach a filmy s napaditou reziou a toto mi fakt sadlo. Rychle epilepticke prestrihy obcas posobili trochu samoucelne, ale filmu nakoniec nemozno upriet ani hlbku a prirodzene podany moralny podtext, napriek tomu ze islo hlavne o pobavenie. Sceny s policajnymi zatahmi genialne. 90% ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Šňupu, šňupeš, šňupeme.. v téhle stylové jízde šňupou úplně všichni jakoby se nechumelilo. Sama jsem si při všech těch míhajících obrázcích připadala jako na tripu. Ale tak do smíchu jako všem protagonistům mi nebylo, spíše jsem se cítila trochu dezorientovaná z toho, co ty obrázky vlastně znamenaly. Vypadaly moc pěkně, ale ten obsah..ten OBSAH! Naprosto o ničem. Stylizované originálně, avšak těch momentů jako hovno v záchodě bylo příliš a na mě to tedy působí jako ne úplně kvalitní matroš :-) A jediné co kromě vizuálu stojí za zmínku je Brittany Murphy, díky které jsem to přežila až do konce. Účinky "Spun" doznívají a zbyla jen jakási pachuť, po které absťák mít určitě nebudu. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Fantastický film mého rozbouřeného mládí, zde jsem se zamilovala do Schwartzmana a Rourkeho. Btw životní role Rourkeho. Nekonečná jízda, kterou jsem jako náctiletá sjížděla pořád dokola, tak jako vynikající soundtrack k tomuto filmu a nějaké ty stimulanty. Vyzvedávám především Zwan - Number of the Beast https://www.youtube.com/watch?v=U01_F_PJ_GY - rozkoš. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Klipová záležitosť, ktorá vás buď chytí, alebo odradí. Ak je Aronofského Rekviem za sen naozaj zabijácky "štof" , ktorý vás rozdrtí, toto je taký ľahučký "jointík". Jednu hviezdičku navyše pridávam za posledné minúty filmu, kedy celé to zbesilé tempo stíchne - až doslova zaspí - a vám docvakne, že zasa až taká sranda to nebola. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Rob Halford, než se začal věnovat zpěvu, pracoval v sexshopu a je také homosexuál, ve filmu tedy v podstatě hraje sám sebe. (Memphis666)
  • Prodavače v sexshopu ztvárnil zpěvák kapely Judas Priest Rob Halford. (Stocki)
  • Wrestling, ktorý je strihaný do záberov počas celého filmu, a ktorý s obľubou sleduje Cook alias Mickey Rourke, priniesol práve tomuto hercovi "životnú rolu" vo filme The Wrestler (2008). (cure)

Reklama

Reklama