Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tretí film poukazuje na vychcanosť rómskych spoluobčanov, ktorí majú perfektne omotané úrady okolo svojich prstov. Ani slovenský občan nedostane takú starostlivosť ako oni. Keď sa na túto skutočnosť poukáže, je to rasizmus ... Tento film je tiež uvedený v ich konečný prospech .. pravdepodobne, aby nepohoršil rómskych spoluobčanov. Inak platí to isté, čo o dvojke Kameňáku. Opäť o niečo slabšie ako jednička, ale vtipy o všetkom možnom opäť skvele zahrané, rovnako ako vtipy o cigáňoch. Herecké obsadenie skvelé - Laufer, Vydra, Paulová a tak by som mohol pokračovať. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejlépe to vystihl - už si bohužel nevzpomínám na jméno recenzenta - člověk, který v časopise Premiere kdysi k druhému dílu napsal, že anekdota je žánr vypravěčský, nikoli filmový. Vtip často vyplývá už ze specifické fráze, kterou lze jen těžko převést do obrazu, aniž by zanikla humorná absurdnost situace. Troškovy Kameňáky navíc staví na ohraných a prostoduchých frcích všeho druhu, jež často nepobaví ani samy o sobě; ostatně nejvtipnější jsou v momentě, kdy vtipy nepřevádí do filmové podoby, ale jednoduše je samy citují (Vydra čtoucí poznámky svého syna - škoda, že je už všichni asi tak třista let známe). ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

A tentokrát to dávám sobě, že jsem tu sračku vůbec dokoukal a dokonce u ní ani neusnul. Největším problémem filmu není to, že přestože má být složen ze samých vtipů, vtipný není, ale že ty vtipy jsou ze sorty vtipů hospodských, hloupých a trapných. Příběh nestojí za nic, měsíc po podívání si už ani nepamatuju, o co tam šlo v hrubých rysech. Plejáda herců s nulovým potenciálem na snímek spíš jen háže hrsti šutrů. Pohřbívá jej totiž absolutní nedostatek čehokoliv, nad čím by se mohl člověk nějak zamyslet, zasmát, zhrozit nebo cokoliv jinýho. Prostě se jen koukám a nudím. Koukám a nudím. Koukám a hele, titulky! Přesto znám lidi, kteří si myslí, že je to jeden z nejlepších českých filmů. Ty lidi jsem dal na ignore list. Ale díky Bohu, že Troška existuje. Nebýt něj, nikdy bych si tak moc nevážil Jaroslava Soukupa. Ti dva by měli udělat nějakej společnej projekt, to by byla šleha, kterou by ve svém boji proti alkoholismu zahrádkou neustála ani Lindsey Lohan. ()

Columbus 

všechny recenze uživatele

Troska prekvapil, verte nebo neverte, tohle uz je nejaky tvar. "Vtipu" je tu min, ale kupodivu je to dobre. Kupodivu jsou lepsi, mene zname a lepe zasazene do pozor! PRIBEHU. Ano zde se u Stonejokes Series deje zlom! V zadnem pripade se nejedna o necekany zvrat ke komedialni genialite, ale..... mno.... mistr se dal slyset, ze je to K. posledni... skoda nebo stesti? nevim..kdo vi, co by se stalo pri premiere K9...? ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Help help! Tak tenhle film se nepovedl jako jednička a dvojka dohromady... Zase ohrané vtipy, nudný děj, trapné je to od začátku do konce. Už mi připadá, že Troškovi dávno došly nápady, protože něco takového vypotit... Hlavně trapný je ranní sex Paulové a Vydry, to už by fakt mohli vymyslet něco lepšího... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Menší roli Helmuta, majitele fotbalového klubu Austria Temelín, si zahrál Pavel Pásek, producent všech filmů ze série Kameňák a kapelník rockové skupiny Walda Gang. (rublik05)
  • Pacient nemocnice Uzlíček (Zdeněk Kozák st.) má nad postelí napsané své jméno a pod ním datum narození 1904. V prvním díle však povídal, že bojoval v první světové válce. V té by mu však bylo 10-14 let, což odporuje jeho výpovědi. (ELBobes)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)

Reklama

Reklama