Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

Columbus 

všechny recenze uživatele

Troska prekvapil, verte nebo neverte, tohle uz je nejaky tvar. "Vtipu" je tu min, ale kupodivu je to dobre. Kupodivu jsou lepsi, mene zname a lepe zasazene do pozor! PRIBEHU. Ano zde se u Stonejokes Series deje zlom! V zadnem pripade se nejedna o necekany zvrat ke komedialni genialite, ale..... mno.... mistr se dal slyset, ze je to K. posledni... skoda nebo stesti? nevim..kdo vi, co by se stalo pri premiere K9...? ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Help help! Tak tenhle film se nepovedl jako jednička a dvojka dohromady... Zase ohrané vtipy, nudný děj, trapné je to od začátku do konce. Už mi připadá, že Troškovi dávno došly nápady, protože něco takového vypotit... Hlavně trapný je ranní sex Paulové a Vydry, to už by fakt mohli vymyslet něco lepšího... ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 3" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť a oceniť. Mne ten jeho štýl príde desne buransky plytký. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 3" je odpad! ()

Pit 

všechny recenze uživatele

Už po druhom pokračovaní a keď som počul, že sa chystá aj trojka som z toho nemal dobrý pocit. A vyšlo to. Sílené pokračovanie, ktoré už nefungovalo ani v dvojke, otrepané "vtipné" frázy ktoré už sú také staré, že ich používajú aj deti v škôlke a podobne. Bol som veľmi sklamaný, ale aby som nebol len stále negatívny, všimol som si medzi bežnými ľudmi okolo seba, že nejaký dopad na bránice to ešte stále malo, takže musím to brať aj z tej stránky a nehladieť len na svoj bezprostredný pocit, takže za tých ľudí okolo dávam 1 *. ()

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

NECHÁPU, jak mohl ten šašek Troška natočit už třetí pokračování toho nejhoršího, co na české půdě kdy vzniklo. NECHÁPU, jak v tom mohou ti lidi hrát a totálně se při tom znemožnit a nejvíc NECHÁPU, jak se na to může někdo dobrovolně dívat, ještě hůře jít na to dobrovolně do kina.... (o případech, kterým se ta věc líbí radši ani nemluvím). H-N-U-S!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Každý film série je zakončen stejnou skladbou. (URBAN)
  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)
  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama