Reklama

Reklama

Jönssonovi a Dynamit Harry

  • Švédsko Jönssonligan & DynamitHarry (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jönssonův gang pořádně zpackal odvážnou loupež a jeho šéf se teď musí skrývat před policií – a taky se pomstít úhlavnímu nepříteli. (Netflix)

Recenze (2)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

„Nechceš snad do mého geniálního plánu zapojit i svého napůl hluchého bratrance? Poté, co se naposledy opil, vyhodil do vzduchu parkovací automat.“ No konečně ho tady máme, Björna Gustafsona alias Harryho! Scény z Harryho domku mě tu bavily asi úplně nejvíc, ještě spolu se sekvencí, kde vystupuje Gösta Ekman v převleku za německého překupníka. Pro mě je druhý díl Jönssonových, s již plnou partičkou a taky poprvé se objevujícím jejich největším protivníkem na stopě, komisařem Perssonem v podání Carla Billquista, ještě snad i kapánek lepší, než „jednička“. Na komedii mají všechny ty loupeže, podfuky a jiné operace možná až nezvykle pomalé tempo, s detailním zachycením všech úkonů, ale přesto mě vůbec nenudí (naopak, v nejlepším ještě zazvoní u dveří výtečník s vysavačem! :o)). Opět oceňuji ojedinělou atmosférou, v níž se takřka neustále snoubí vtip spolu s napětím, které pak v závěrečné dlouhé akci lze pomalu až krájet. [85%] ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

K Charlesi Ingvarovi, Vanhedenovi a Rockymu se přidá Dynamit Harry a opět tak dostáváme krimi-komedii plnou neotřelých rafinovaných lumpáren. Samotný Harry mi ale k partě moc neseděl, jeho hlučný buranský styl svedl některé vtipy na hodně lacinou úroveň. Nicméně nápaditost jednotlivých loupeží, například návštěva německého překupníka, obcházení alarmu pomocí tanku, úkryt na lustru apod. opět zaručí slušnou podívanou. ()

Související novinky

Režisér Sněhuláka hledá vykoupení

Režisér Sněhuláka hledá vykoupení

25.06.2018

Tomas Alfredson, režisér univerzálně nenáviděného Sněhuláka s Michaelem Fassbenderem, by si rád napravil reputaci. Autor oceňovaných snímků Ať vejde ten pravý nebo Jeden musí z kola ven se proto… (více)

Reklama

Reklama