Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Každý nejako začínal, ale za toto sa tvorcovia musia hanbiť dodnes. Otrasný film po každej stránke, jedna jediná vec kvôli ktorej som mu nenapálil "odpad" boli na svoju dobu choreograficky pomerne zložité a kontaktné súboje. Záverečný fight Van Damme vs. McKinney je lepší, než čokoľvek z Bloodsportu, no aj tak si už túto sračku nikdy nepozriem. 10 % ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

V dětství se mi to líbilo, takže nevím přesně jak bych na to reagoval se svým současným filmovým vkusem, ale myslí že by to o tolik horší nebylo... Příjemná oddechovka, dodnes si pamatuju na zápletku i na většinu hlavních scén, takže budu věřit svému úsudku (Bruce Lee by snad ze mě měl radost) a dám za svěží tři hvězdičky... ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Parádní začátek kariéry JCVD. To, co v tomto filmu předvedl, už nikdy nikde neukázal. Myslím si, že u rolí záporáků měl spíše zůstat. Jinak ale buďme upřímní, film totální blbost, 80. léta jak kráva (všichni tančí apod.). Mladej kluk, kterej se díky iluzi dokáže postavit i nejlepším karatistům, no no... Jako ale dobré. Opakuji JCVD skvělej, škoda toho Bruce Leeho, je mi jasném že není jednoduché najít dvojníka, ale... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je mi lito ale pro mne to takovy hit proste neni ten chudak student kterymu vsichni hazou klacky pod nohy co ozivi ducha Bruce Lee aby ho trenoval se mi ani trochu nelibil abych rekl pravdu poustim si uz jen zacatek a konec kde je JCVD protoze je to jedna z jeho suverene nejnabitejsich roli takhle skvely souboje jako tady uz v mnoha filmech nepredvedl prostredek filmu je bohuzel odou na teanagerskej film a ty mladeznicky kecy mne nebavi fakt pakarna aspon ze ten finalni turnaj to vylepsil Van Damme jeho vymlaceni protivnika a roznozka mezi provazy je proste cool jinak slabota bez nej by to byl film o nicem ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Možná dávám 4* z nostalgie, ale tohle béčko je naprosto zábavné. Jean-Claude Van Damme je jako záporák dokonalý a hudba, zvuk úderu, herci, vlasy, vše jak se patří na 80 léta. Trénink Jasona zábavný a věrohodný a choreografie bojových scén je na jedničku. Jestli od tohoto filmu nebudete čekat kdovíjak výbornou podívanou, tak možná budete spokojení, já hodnotím 4 hvězdičky... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Na večírku se Jason (Kurt McKinney) baví s Deanem (Dale Jacoby) a Scott (Kent Lipham) Jasona pocáká punčem. V dalším záběru je vidět, jak se Dean už otáčí a je na na odchodu, ale v dalším záběru stojí opět přímo naproti Jasonovi a až poté odchází. (Armin82)
  • Scéna, ve které ,,Bruce Lee" učí Jasona (Kurta McKinneyho) vykopnutí do vzduchu pomocí smyčky zavěšeného lana, má na sobě Jason černé tepláky a bílé triko s dlouhým rukávem. Poté, co si Jason protahuje nohu do smyčky, je však oblečen v černých teplácích a žlutém tílku. V následujícím záběru má opět na sobě černé tepláky a bílé triko s dlouhým rukávem. (Rodimus)
  • Při jedné z potyček Jason Stillwell (Kurt McKinney) jednoho ze svých protivníků odkopne a druhého pouze odstrčí, přesto má roztržené triko. (Armin82)

Reklama

Reklama