Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

ogi1 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie pojednávající o Joe Špínovi který se ztratil rodičům při výletu ke Grand Canyonu. Teď se živí jako uklízeč a žije v kotelně no a jednoho dne je pozván do rádia do šou jednoho chlápka který si zve do vysílání podivná individua a zkoumá jejich příběh, no a Joe začne vyprávět svůj životní příběh. Celkově mi příběh přišel na poměry komedie dostačující a poměrně dobrý. S humorem je to tu jak na horské dráze občas pobaví a občas zase u vás zanechá poměrně trapnou pachuť...nouze není ani o fekální humor. Herecké výkony jsou na dobré úrovni a hlavně David Spade v roli Joe Špíny podává hodně slušné herecké výkony a díky němu je i tato postava dost uvěřitelná. No jedná se o poměrně zábavnou odpočinkovou komedii u které musíte vypnout a příjemně se pobavíte mě osobně film hodně sedl a těším se na druhý díl. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Mne sa táto komédia zdala až moc dobrá. Neviem čím to je ale kvôli pár scénam som musel stopnúť prehrávanie, vyrehotať sa a pokračovať v sledovaní. Priemerná komédia čo sa tíka deju nadpriemerná do fórov. V tomto filme môžeme hľadať paralely s Forrestom Gumpom. Odporúčam sledovať po písomkách, skúškach alebo ťažkej práci, je to úplný relax. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Film mě opravdu mile překvapil. Podle hodnocení jsem čekala nějakou trapárnu, přitom to byl milý dobrodružný film a Joe byl skutečně sympatický. Když to tak vezmu, tak v hodině filmu se uděje tolik věcí, že máte pocit, jako by měl film 4 hodiny. Něco jako Forrest Gump. Oproti jiným filmům, kde se příběh cyklí, aby vyplnil celovečerní metráž, je tento film skutečně nabitý vtipnými příhodami tohoto citlivého dobrodruha. Film se mi moc líbil, bohužel konec je tak sladký a jasný, že tam ani jiný dát nejde. Prostě film, který vám dá, co chcete :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)

Reklama

Reklama