Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek, který ve své snaze stylizace do podoby starých animovaných grotesek ala honičky Toma a Jerryho celkem uspěl. Minimálně v některých scénách jde o podařenou taškařici. Vzhledem k tomu, že film je zaměřen na menší publikum, tak tomu někdy bohužel odpovídá i úroveň humoru. Přesto se to dá bez nějaké výraznější újmy přežít. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Dva bratři zdědí po otci nejen špagátovnu, ale i starší dům. A s ním i malou myšku, která se tu cítí doma a nehodlá dům jen tak opustit. A tak škodí jak může a přivádí bratry k zoufalství... Starší diváci se jistě několikrát zasmějí, ale na víc jak tři hvězdičky to není. Děti, které budou asi myšce fandit, si můžou ještě jednu hvězdičku přičíst, protože film je hlavně pro ně. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia, Ernie a Lars, zdedia po otcovi krachujúcu továreň na špagát, ale tiež aj nesmierne cennú vilu od známeho architekta. Tú je však potreba zrekonštruovať a hlavne deratizovať. Lenže myš, ktorá tam je dlhoročnou nájomníčkou nechce v žiadnom prípade dobrovoľne opustiť svoj domov. Bratom Smuntzovcom narobí poriadne problémy. "Hon na myš" je jednoduchá komédia, ktorú si môžete pozrieť spoločne so svojim potomkom v predškolskom veku a mali by ste sa obaja dobre pobaviť. *** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Funeral Prologue ,3. Chez Ernie ,4. Dying Wish ,5. Charles Lyle Larue ,6. What Are You Doing? ,7. Nailgun ,8. Hot Tuboggan ,9. Cherry Catapult ,10. Ernie Finds the Contract ,11. Silent Movie ,12. Caesar's Big Drag ,13. Shotgun Chase ,14. Insufficient Postage ,15. Flaming Doo ,16. String Cheese ,17. End Credits , ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie co vskutku pobaví. U mě je každým rokem na vánoce takovým zvykem že si jen osamotě lehnu do postele, zapnu TV a koukám na tento film. Je to jen taková přehnaná třešnička na vánočním stole. Nad banalitou filmu nesmíte přemýšlet, jen se pohodlně usadit a relaxovat, teprve v tom okamžiku se to stává požitkem.Co ale film jako takový? No žádná sláva, pokud budeme tedy rozebírat dějovou linii filmu. Herecké výkony celkem ujdou a děti se skvěle pobaví. Takže jak říkám jednou do roka ten film prostě ,,bodne." 5/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • Ve scéně před dražbou domu pozdraví Ernie Smuntz (Nathan Lane) arabského šejka slovy "Hakuna matata". Nathan Lane daboval v originálním znění postavu Timona ve filmu Lví král (1994), ve kterém tato fráze proslula. Pod stejným názvem pak nazpíval i píseň. (ing.Frosty)
  • K filmu byla natočena raritní upoutávka, kterou ale bohužel nenajdete na VHS ani na DVD. Na začátku je slyšet dramatický hlas: "Příběh o myši..." a ze stínu pomalu vystupuje obrys známé Disneyho postavičky Mickeyho Mouse. V dalším záběru se ale ukáže, že je to myš z Honu na myš, která drží blízko u hlavy párátka, na kterých má napíchnuté olivy. (HappySmile)

Reklama

Reklama