Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (73)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Telenovely mi vadí hned z několika důvodů. Všechny jsou stejné, "herci" neuvěřitelně přehrávají, dialogy působí, jako by je vymýšleli opilí předškoláci a všechny postavy jsou neustále šokovány zcela běžnými věcmi. I kdybych přimhouřila obě oči nad dějem a nad ochotnickými výkony, stejnak nemohu přehlédnout tu uječenou krá... hysterku v hlavní roli. Jako zvuková kulisa je "Hříšná láska" nicméně nečekaně zábavná (obzvláště pak hádky).XD ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Zamotané, dlouhé, pitomé... Silvia Nvarro, Rodrigo Abed a Anette Michel převádějí sice bezvadné herecké výkony, ale co z toho, když vše upadá na totálně retardovaných postavách, pláči a neustálému natahování... 1* za již zmíněné herce, úvodní song a... No dál už asi nic... Paloma je uřičená kráva, Diego slaboch a ani ostatní postavy za moc nestojí, děj primitivní... Ostatní telenovely s odstupem času vnímám jako "vtipné" záležitosti, ale toto bylo tak melodramatické, že se to fakt nedalo. 20% ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Ať to zní jakkoliv nepravděpodobně, s touto mexickou telenovelou jsem si vytvořil zvláštní pouto. Podotýkám, že to zdaleka není žánr, který bych vyhledával, neboť jsem za svůj život žádnou jinou neviděl a zřejmě ani neuvidím. Nejsem si jistý, zda jsem někdy u sledování něčeho podobného vydržel déle než 10 minut. Přesto všechno jsem jako malý kluk viděl všechny díly Hříšné lásky. Když dnes ságu rodu Sambrano opakují, už u toho nevydržím každý díl, protože mě strašně štve, že si spolu Diego a Paloma prostě jednou nesednou, aby si všechno vyříkali a místo toho střídavě dělají "Zagorky". Nicméně stále si alespoň průběžně zjišťuji co se v promeškaných epizodách dělo. Nevím jestli mé komentáře někdo vůbec čte, ale jestli ano, tohle je takový můj "coming out", protože Cuando Seas Mia je z nějakých nepochopitelných důvodů moje "Guilty pleasure" :D ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Příběh s vůní kávy a intrik. Chudá česačka Paloma okouzlí Diega. Poznají lásku a chtějí se vzít, jenže není vhodná doba. Zemřel majitel Casablanky a Diegův dědeček. Tak za rok, že splní co si slíbili. Jenže Diego přijíždí se snoubenkou Berenicou a opuštěná Paloma odchází. Diego ji hledá ale mezitím se z ní stane hrdá žena a sekretářka, později i asistentka jednoho obchodníka s kávou a Mariano se do ní zamiluje. Pak přijde čas a zase se sblíží Paloma a Diego a nepřeje jim Berenica, která je intrikánská jako bratranec Diega, Fabián s jeho ženou a matkou. Jde zase o nároky rodové na haciendu, firmu s kávou - jelikož kdo bude mít prvního dědice. Plus další osudy lidiček provázející seriál. Pochválím pěknou úvodní píseň, emoce hrdinů,přerody a ukázka charakterových povah, příjemní herci a zlotřilí protivníci, sem tam to tajemství, intriky a káva spousty kávy:-) Provádí nás cca 10 - 12 lety. A jedno mínus byla délka, sice to bylo napínavé a pořád se něco dělo ale raději mám kratší. Počet dílů: 238 Viděno: 238 ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si jak jsem na toto koukával s mamkou, když to ještě dávali na markíze a bavilo mě to. Teď když to sem tam letmo vidím už mě to nedokáže ničím zaujmout...Námět je určitě dobrý, ale jak už to tak v telenovelách bývá tak to neustálé ,,miluju tě" a za chvíli ,,nenávidím tě..." je fakt trapný!!! A to pořád dokola celých 238 dílů:) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Na údržbu haciendy zde služebné používají čistící prostředek Ajax – ten je pokaždé někde položený tak, aby byla jeho etiketa čitelná. (fiLLthe3DD)
  • Hříšná láska je remakem kolumbijského seriálu Café con aroma de mujer, jehož autorem je známý scénárista telenovel Fernando Gaitán (má na svědomí mimo jiné i Ošklivku Betty). Obě verze sklidily u diváků takový úspěch, že se příběh dočkal ještě třetího zpracování, tentokrát pod názvem Destilando amor. (cherita)

Reklama

Reklama