Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři bratři chtějí pomstít tragickou smrt milované osoby, ale zapletou se přitom s dcerami těch, kteří mají podle nich všechno na svědomí. (Netflix)

Recenze (70)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Keď to človek vníma ako telenovelu a neočakáva nejaké veľdielo, tak sa dojem zlepší. Keď som to ako mála pozerala, tak som vnímala len atraktivitu hercov a herečiek, soundtrack, nespočítateľný sentiment, gýč, plač, intrigy, zrady a počítaný happy-end. Ale keď som si to znovu pozrela ako dospelá, tak som začala vnímať aj to, ako sú tie vzťahy toxické - hrozne veľa hlavne psychického týrania, nestíhala som počítať gaslighting, ale takisto aj fyzického. Beriem to ako dobrý materiál na štúdium vzťahov. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Tato novela disponuje sympatickým hereckým obsazením, nádhernými lokacemi (kolumbijské městečko Villa de Leyva je zkrátka okouzlující), pěknými písničkami a i vcelku zajímavou zápletkou - proto i chápu (a plně respektuji) skutečnost, že si příběh bratrů Reyesových celosvětově získal tak obrovskou popularitu (narozdíl od s*ačkoidní Hříšné lásky , jejíž popularita je mi dodnes velkou záhadou)... Mne však tohle melodrama okořeněné komediálními prvky nikdy nechytlo a nikdy jsem u něj nevydržel víc jak deset epizod... Ze zvědavosti jsem se však podíval na pokračování po devatenácti letech z r. 2022, které bylo roku 2023 opatřeno slovenským dabingem a přiznávám, že mně druhá série (trailer zde) docela chytla ! Dle mého se jedná o fajnovou podívanou, která nabízí jak sympatické postavy, tak i kvalitní vizuál - nemluvě o soundtracku, jehož písně jsou nesmírně chytlavé :) Navíc divák ani nemusí vidět sérii první , aby se v „ději" orientoval. Pokoukání je to příjemné :) PS. Zajímalo by mě, jak se pokračování líbí těm, kteří na verzi z let 2003-2004 nedají dopustit PPS. Zatímco v „jedničce" byla barová zpěvačka Rosario Montes vedlejší postavou, tak v novém pokračování je de facto ona tou hlavní hrdinkou. ()

Reklama

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší telenovela. Hlavní hrdinka není jenom jedna, ale jsou dokonce tři, tři sestry, z nichž jedna byla znásilněna několika muži a má nechut k sexu. Za svého manžela se provdala jen pro to, že to chtěla její matka. Druhá sestra je rozmarná, rozmazlená a na muži shledává jako hlavní jeho vzhled. Třetí sestra je zastánkyní rodinných tradicí a zásad, je tvrdá a chová se jako muž. Všechny sestry se změní po tom, co poznají bratry Reyesovi. Telenovela plná lásky, nenávisti, ale ne tak jako ostatní telenovely, postavy nejsou tak černobílé a taky je zde spoustu humoru, krásných písniček, žen, ale i mužů. Na Slovensku byla velmi úspěšná, poslední díl sledovalo dokonce 1.200 000 lidí. ()

BogacCc 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

hannahmontan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná telenovela, dokonce NETFLIX natočil pokračování, které jsem ještě neviděla, ale do budoucna bych se na to podíval chtěla. Prvních 188 dílů se mi líbilo, byla teda pravda, že ten konec se mi zdál hodně zdlouhavý, viz. močály a nekonečné hledání dvou hlavních postav, ale jinak moc pěkně zpracované. Líbil se mi příběh Rosarie a Armanda, taková láska se vším všudy. Za mě jejich příběh nejsilnější z celé této telenovely. Za mě 5*, koukala jsem na to od května defacto do října. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Seriál vytvořil iluzi slunečného a teplého počasí. Ve skutečnosti se natáčel severně od Bogoty a podnebí bylo chladné. Coby ranč rodiny Elisondo posloužila restaurace v koloniálním stylu „El Portico“, dále se filmovalo např. ve vesničce Villa de Leyva. (fiLLthe3DD)
  • Telenovela byla v době uvedení na televizních obrazovkách nesmírně populární a její obliba mezi fanoušky nevyprchala ani po letech. Během pandemického období v r. 2020 se řadila mezi nejsledovanější seriály na Netflixu v Latinské Americe a v Kolumbii se dokonce jednalo o vůbec nejsledovanější seriál – na základě tohoto úspěchu proto oznámili tvůrci výrobu 2. série. Pokračování tedy vzniklo bezmála po dvaceti letech, což v případě jihoamerické „mýdlové“ produkce nebývá až tak obvyklé. (fiLLthe3DD)
  • Všechny písně, které v baru zpívá Rosario Montes (Zharick León), ve skutečnosti nazpívala Angela Maria Forero. (..Lucas..)

Reklama

Reklama