Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Byla to láska na celý život. Již od dětských střevíčků byli Josh a Tiffany stále spolu, a nic je od sebe nemohlo rozdělit. I při studiu na vysoké škole, kdy je dělilo tisíce kilometrů, si každý den psali a volali. Jenže pak Tiffany přestane Joshovi odpovídat, a ten má pocit, že jejich vztahu je konec. A navíc se mu začíná líbit krásná Beth, které Josh taky není lhostejný. Jejich první společnou noc si zpestří natočením na video, a shodou nešťastných náhod tato videokazeta putuje k Tiffany místo srdceryvného vyznání lásky. A tak musí Josh zburcovat své spolužáky, a společně vyrazit na cestu, aby se pokusil vztah s Tiffany ještě zachránit ... Oproti standardním teenagerovských filmům je Road Trip až překvapivě vtipný, výskyt fekálního humoru je snížen na minimum (i když ani tady se jej tvůrci nevyvarovali - viz. snídaně v bufíku), ale celkově dobré pocity přetrvávají. Herecké obsazení na tento typ filmu naprosto ideální - hlavní hrdiny skvěle doplňuje Tom Green, jehož postava zde byla stoprocentně zbytečná, ačkoliv scény s ním patřily k těm nejzábavnějším (např. krmení hada). DJ Qualls a Sean Williams Scott naprosto boží... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech mi to už nepřijde tak vtipné jako dřív, ale snižovat o hvězdičku si nedovolím, protože Road trip mi poskytl celkem už (zatím) asi 9 hodin dobré zábavy. Todd Phillips prostě ukázal, že jeho komedie budou i v budoucnu plné skvělých herců a spousty výborných nápadů, u kterých se divák bude válet smíchy. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdykoli odmítneš sex, podvádíš sám sebe." Nikdy bych se nepodvedl, takže sex s modelkami zásadně neodmítám. Kdyby za mnou přišla Beth nebo Tiffany a nabídla mi svoje tělo na hraní, tak bych do toho šel. Nejsem totiž vybíravej a nechtěl bych, aby na mě byl pinďa naštvanej. Navíc jsem dozvěděl, že sex se dvěma holkama není podvádění, protože se vzájemně neutralizujou. To je velká myšlenka. Taky jsem zjistil, že existuje análně vyvolaná ejakulace a to si rozhodně nenechám projít mezi půlkama. Na to jsem moc konzervativní. Takže kromě trochy sexu, hodně kecání o sexu, pár povedenejch fórků a jednoho vědecky provedenýho skoku autem, je to vlastně o ničem. Ale stejně mě to celkem bavilo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Road Trip je pohodovou, vtipnou a príjemnou komédiou, ku ktorej sa neustále vraciam a ktorá ma dokáže aj po stý krát pobaviť. Neviem či to je hereckým obsadením, dobre načasovanými vtipmi, alebo faktom, že Tod Phillips je zručný režisér, ktorý dokáže pobaviť a hlavne vytvoriť vo filme taký feeling, až sa necháte filmom unášať. Síce to nie je také crazy ako trilógia prcičiek a dokonca ani takmer dokonalé na svoj žáner ako bol napríklad eurotrip, ale aj tak sa jedná o kvalitný film, ktorý dokáže rozhodne pobaviť. Plus Amy Smart je dievča dievčat. Najkrajšia blondíka pre ktorú mi bije srdce:) ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Celkem nudná a zapomenutelná komedie, která se jen snaží svézt na vlně popularity toaletního humoru, kterou před několika lety rozpoutali bratři Weitzovi dnes již legendární teenagerskou komedií Prci, Prci Prcičky. Seannu Williamu Scottovi tak už asi nikdo neodpáře nálepku kluka, co ze sebe dělá šaška ve filmech oslavujících funkce lidského reprodukčního systému. Ve srovnání s podobnými žánrovými klenoty evropské produkce je to sice pořád nadprůměr, to ale ještě neznamená, že jde o kvalitní film. Dobrých vtipů tu věru mnoho nenajdete. Svérázné taneční kreace na vypalovačku It´s Tricky od Run DMC nebo nadmíru potentní stařík debatující pod vlivem THC se svým psem patří ještě k tomu lepšímu, co tahle blbina nabízí. Takže víc než dvě hvězdičky prostě dát nemůžu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)
  • Jedným z dôvodov, prečo nevzniklo priame pokračovanie, boli producenti. Tí nedokázali prísť s ničím, čo nakoniec nevyzeralo ako niečo rovno vystrihnuté z filmovej série Prci, prci, prcičky. (Real Tom Hardy)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 16 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama