Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Falko 

všechny recenze uživatele

Ako dvanastrocny som mal velmi rad prve dve casti DETSKEJ HRY a dodnes ich povazujem za vynikajuce horory. Ked som ale videl kratky zaber z Chuckyho nevesty, v myslienkach mi prebehla otazka, kam az dokaze zajst stupidita tvorcov, aby take nieco natocili? Nejako som sa ale premohol a pozrel som si pokracovanie Chuckyho seme a vysledok 3 hviezdicky. Aj ked to bola vlastne hororova parodia s dost brutalnymi zabermi, pobavil a zasmial som sa a pochopil som, ze take nieco sa ani vazne natocit neda. Snad sa niekedy premozem aj pri Chuckyho neveste a pozriem si aj ju. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

To co Jack Bender podělal v Child's Play 3 a Ronny Yu podělal v Bride of Chucky ještě víc, to Don Mancini v Seed of Chucky kurevsky vynahrazuje! Konečně to má smysluplný začátek s nepřiposraným a nudným dějem! A co víc, jako hororová komedie to je bezvadné! Mancini z Chuckyho opět udělal postavu, kterou jsem v prvních dvou dílech tak miloval. Cynického, černým humorem sršejícího vraha, kterému, oproti Bride of Chucky, Tiffany skvěle kontruje a vytváří tak skvělou dvojku. K nim se přidal jejich potomek Glen, Glenda chcete-li, který sice může ze začátku působit trochu že tam je "navíc", ale k příběhu patří a později ve filmu je skvělý. Skvělá hororová komedie se suprovým černým humorem a zábavným dějem. Díky Donu Mancinimu že po dvou předchozích sprasených dílech mi přichystal tak dobrý film a hlavně, že mi vrátil Chuckyho. :) ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jakožto absolutní neznalec (nespočetného množství) předchozích Chuckyho filmů, jsem se pustil do sledování tohoto bez jakéhokoliv očekávání. Dosti rozporuplný dojem, který ve mně vyvolal, byl způsoben hlavně jeho nevyvážeností. V ani ne snad tak špatném, jako spíše hloupém ději, se najde mnoho chytlavých míst, které jsou velmi působivou režisérovou prací. Parodické odkazy na Psycho či Osvícení pobaví stejně tak spolehlivě jako mohutné cákance krve, které dávají jasně najevo, že většina toho co se zde odehrává není myšleno vážně. Bohužel ta menšina, jenž má být opakem notně pokulhává. Castingový kolotoč, ohledně role Panny Marie a jejího vztahu s Josefem, k němuž je dosti necitlivě přiřazena paralela ve vtahu Chuckyho a Tiffany je stejně tak špatný, jako představitelka hlavní role Jeniffer Tilly, jejíž přehrávání poněkud pocuchá divákovi zdravé nervy. Ale proto, že se Chuckyho sémě zase nebere až tak vážně, dovolím si jej poněkud nadhodnotit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho mi trvalo, než jsem se k nejnovějšímu pokračování této roztomilé série dostal, ale čekání stálo za to. Od tohoto dílu snad už žádný znalec Chuckyho nemohl očekávat horror a ten se taky nekoná. Ale co už, zábava je to skvělá, hlášky lítají vzduchem, končetiny taky, krev stříká a děti si mají aspoň s čím hrát. A to je nejdůležitější. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Jennifer Tilly chtěla kvůli roli ve filmu zhubnout, ale Don Mancini jí to zakázal, kvůli narážkám na váhu postavy kterou hrála ve scénáři. (Chatterer)
  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)
  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama