Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

tom88 

všechny recenze uživatele

Oproti Chuckyho neveste je tu značný pokles kvality, aj keď hnus, vražednosť a nechutný vzhľad bábik pokračuje v takom istom rozsahu. Dej je slabší a stupídnejší, ale ako tak ešte dokázal pobaviť. Herci toho veľa nenahrali, zato bábiky asi o niečo viac. Navyše sa pridala aj bábika Glen ako potomok Chuckyho a Tiffany, ktorý hral síce neviniatko, ale nakoniec všetko krásne zaklincoval. Samozrejme pokračuje čierny humor a sem tam aj nejaká tá pripečená scénka. Škoda mrzačenia skvelej série, ale verím, že ešte nejaký diel vznikne. 42% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice to byla sračka ale bavilo mě to kvůli Chuckyho hláškám. Celkově to byla celkem prdel obohacená odkazy na Glen or Glenda, Psycho, Osvícení a já nevím co ještě. Přidejte Redmana a je to v poho. Akorát Jennifer Tilly bych ňák zabil a ukřižoval protože je fakt odporná a neumí hrát a kurvila celej film. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Hahaha to bylo prostě neuvěřitelný. Díval jsem se na tom v horrorovém stánku festivalu Brutal Assault a dokážete si představit jak to vypadalo, když umřela Britey Spears. Jinak film má několik fakt silných vtipů a Chucky je skutečně geniální. Jsem rád, že tvůrci pochopili, že film o vraždící panence nemůžou brát vážně. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pětkou celá série pokračuje směrem k černé komedii, k níž ji už v předchozí výborné čtyřce nakopl Ronny Yu. Mancini dělá, co může aby udržel krok - nešetří gagy a citacemi, přivádí na scénu další panenku, přihodí hromadný pokus panenek o přestup do lidských těl, aby je ve finále nechal povraždit mezi sebou, přičemž dojde i na krátký loutkový kung-fu souboj (kdo viděl TEAM AMERICA, je doma). Problém je že 1) ony gagy a citace jsou většinou pubertálně prvoplánovité nebo naopak přemrštěné a ve výsledku nepříliš vtipné, 2) Chuckyho pinochiovsky pojatý syn nevypadá ani zdaleka tak dobře jako jeho styloví rodiče a navíc jeho ukňourané hledání vlastní sexuální a morální identity je neuvěřitelně otravné 3) scény zabíjení včetně zmíněné bitky nestojí za nic. Manciniho posedlost parodováním, parafrázováním a citováním (Chuckyho série, jiných filmů a vůbec Hollywoodu), navíc způsobila, že v jeho filmu nezbylo moc místa pro svébytný příběh a ten co tam je, si s logikou děje moc hlavu neláme (jak Chucky třeba vystopoval toho paparazzi?). Přesto se ale musím sklonit před skvěle odvedenými loutkami a jejich hereckými výkony a oko potěší i vampózní Jennifer Tilly. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,copak nevíš jak ti to může rozesrat hlavu?!" Chucky je o hodně vtipnější než v předchozím díle Bride of Chucky ale to je asi tak vše Tillyová jak je tlustá ,,a to ani není tehotná" vubec nezaujme ničím spíš se zaměřuje na to jak neumí vubec hrát a syn Chuckyho mohl mít taky mnohem lepší xicht a ty efekty, pohyby panenek.. amaterský filmečky s legem na YT vypadají líp.. ale to je asi vše co bych vyčetl jinak pár postav docela nadchne jako třeba Redman a pěkná Hannah Spearritt. ,,Bůh žehnej trpaslíkům" ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)
  • Herec Jason Flemyng povedal, že Seed Of Chucky je jediný film, ktorý by najradšej vymazal zo svojej filmografie. "Bol som oblečený ako Santa, mal som byť zavraždený bábikou, celé sa to dialo kdesi v Rumunsku a tak som rozmýšľal: Kde som spravil chybu?" (beso74)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)

Reklama

Reklama