Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle uz je definitivne v hajzlu. Kdyby aspon tvurci nedali hlavnim postavam jmena z puvodnich dvou dilu a kdyz uz tu neni Culkin, kdyby aspon zustal predstavitel role z tretiho dilu. Jinak tentokrat malej fakan je fakt otravnej, v podstate sam doma neni, zaverecny odhaleni kdo je treti lupic je jasny uz od zacatku a happy-end s rodinkou jsem taky cekal uz od zacatku. Navic dvojka lupicu se tvari strasne dementne i dementne mluvi, ale neni to vtipny a navic na ne ani neni prichystany moc pasti. A to vse strasne spatne natoceny, takze vlasne ani nevim, za co jsou ty 2*. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Druhy abnormalne neuspesny pokus zkopirovst kristofa kolumbusa. Nadarmo sa budete snazit najst si obhajobu tohto paskvilu no modlitba oslobodenia je to najmenej. Tento film ma svary vrazit vam noz do chrbta, poliat vas benzinom a zapalit, utiahnut slucku okolo krku a vy mozete vzdorovat avsak podlahne sa. Ja som skusil. Pozrel. Zvracal a odisiel. ( videne 2.1.2020, doma archiv) ()

Reklama

Shadowrat

všechny recenze uživatele

Ne. Ne. Ne. A ještě jednou ne! Nechápu to! Pokud byla pohnutka tvůrců: "Pojďme natočit první díl znovu a hůře," tak se jim to povedlo. Tohle nemá hlavu ani patu. Počínaje nesmyslným a nefunkčním odkazováním na první díl, přes zlikvidování myšlenky, že dítě je schopné svépomocí uchránit svůj dům (tady dostane dálkové ovládání k další velké hračce) až ke kameře, která taky nefunguje. Hrůza! ()

PunisherEDNA odpad!

všechny recenze uživatele

Film je naprostý odpad, který by se nikdy neměl dostat na obrazovky. Tento film znesvěcuje původní sérii takovým způsobem, že i Sám doma 3 vypadá jako mistrovské dílo. Neexistuje jediný důvod, proč byste se na tohle měli dívat. Nikdo z původního obsazení se nevrací – a to je varovné znamení. Děj je směšný a naprosto nekoherentní s tím, co dělalo první dva filmy tak skvělými. Michael Weinberg jako nový Kevin je trapná náhražka Macaulaye Culkina, a to, jak zoufale se snaží, jen zdůrazňuje, jak špatný tenhle film je. French Stewart, který se pokouší napodobit Daniela Sterna, má charisma mrtvého hlemýždě, a ostatní herci? Jsou ještě horší – jejich výkony jsou doslova trestuhodné. Scénář je směs otřepaných klišé a unavených pokusů o humor, které by možná fungovaly před dvaceti lety. Režie je tak amatérská, že to působí spíš jako studentský projekt než skutečný film. A abych nezapomněl, celý ten „inteligentní dům“ je jen výsměch divácké inteligenci. Tento film by měl být zakázán – je to urážka kinematografie a všeho, co měli diváci na původních filmech rádi. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 1/10 Hudba 1/10 Prostředí 2/10/// +Sám doma je kult, který nic nepřekoná, ani čtvrté pokračování -není větší zbytečnosti, než tohoto pokračování/// Bylo by to na jednu hvězdičku, možná i na dvě, kdyby tu ale nebylo tří předešlých dílů. Tohle je sprosté kopírování prvního filmu, jen s tím rozdílem, že je vše špatně natočeno, zahráno a vymyšleno. Raději bych byl sám doma, než se dívat na tohle./// Celkem 15%/// ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama