Reklama

Reklama

Hartova válka

Trailer

Obsahy(1)

Plukovník William McNamara (Willis) je zajat v německém pracovním táboře, ale neustává v boji – dokonce i za nepřátelskými liniemi. S pomocí mladého poručíka (Farrell) ve skvělém plánu proti věznitelům McNamara riskuje všechno v nejnebezpečnější operaci celé své kariéry – v misi za osvobození svých mužů… a zvrácení výsledku války. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $19,077,641Tržby Celosvetovo $32,287,044Gregory Hoblit si udžal svoj režisérsky štandarta a ponúkol zaujímavú drámu zo zajateckého tábora, kde celkom fajn zapasovali Bruce Willis a Colin Farrell. /65%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabé. Brilantné herecké obsadenie, fajn výprava, kostýmy a dobová atmosféra sa vydarili, ale dve hodiny vojenských dohadov a súdov je moc. Možno to ani nie je moc, ale nie je to tak zaujímavé ako by mohlo, inak námet nie je zlý. Škoda. Mimochodom hlavne nečkajte, že Bruce Willis hraje hlavnú rolu, inak budete mierne sklamaný a pôjdete s hodnotením ešte nižšie ako ja. 65% - 3* ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný zážitek ze sledování dobře napsaného i zahraného filmu mi zničil (prakticky po všech stránkách) nezvládnutý konec. Tohle muselo vypadat pitomě už na papíře! Ale to nic nemění na faktu, že Colin Farrell, Marcel Iures i Bruce Willis předvedli docela solidní výkony, celek byl dobře natočený a titulky plné českých jmen. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Atmosféra dokonalá. Bruce Willis je skvelý herec a konieckoncov, Colin F. hrá ešte lepšie. Po dlhej dobe som zas videl nejaký skvelý vojnový film, ktorý som si náramne užil a občas som pozeral aj s otvorenými ústami a zatajeným dychom, ako všetko dopadne! Koniec ma skoro dohnal k slzám a to je čo povedať! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Druhá světová válka z toho úhlu pohledu, který mě baví víc než znázornění všemožných bitev. Farrell ztvárnil roli mladičkého "právníka" velmi dobře a dokazuje, že kromě hezké tváře byl obdařen i velkým hereckým talentem. Kromě něj a Bruce potěšil i rozkoukávající se "Avatar" Worthington. Vyvrcholení příběhu mě překvapilo, v pozdních večerních hodinách jsem se dokázala vypořádat i s trochu delší stopáží. Nejvíc na mě ale stejně zapůsobily úvodní výslechy. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Viadukt, po kterém na začátku filmu jede vlak, se nachází v Novině na Liberecku. (Flancer)
  • Ve skutečnosti by nebylo možné, aby dva zajaté letce strčili do tábora plného pěšáků. Letci od pěšáku měli ve skutečnosti oddělené tábory. (liebgott)
  • Plukovník McNamara (Bruce Willis) je dle nášivky na bundě z první pěší divize „Big Red One“. (liebgott)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno