Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duch Kayoka pokračuje v naplnění kletby nevinných obětí. Realitní makléř a jeho mladší sestra, Kyouko, navštíví dům, kde byli Kayoko a Kobayashi zabiti a kde byla dostižena i rodina Murakami. Rodiče Murakami se stali obětmi Kayokova ducha a ona brzy na to zešílela. Jak se kruh pomalu uzavírá, kletba se zdá být čím dál jasnější (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

ladylucifer 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělá, i když originalita byla "na hraně" (přiznejme si, že japonský horory jsou si v poslední době dost podobný). Ale dvojka už je absolutní kaše všech prvků z prvního dílu. Nemá to hlavu patu a měla jsem pocit, že ani žádný děj. Ale musím přiznat, že se prostě u filmů tohoto typu bojim :o) za ten strach děkuju dvěma hvězdičkama. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné jako jednička. Opět děsivá atmosféra, které dominují bílí a zkrvavení duchové. Některé scény dokáží opravdu vyděsit na 100%. Děj je podařený a druhý příběh byl naprosto famózní. Jako celek to taky působí dobře, sice trochu složitě, ale postupem času to do sebe zapadne. Nějaké vysvětlení toho všeho kolem "Nenávisti Ju-on" se ale nedostavilo. No, třeba bude ještě další díl. Dobrý horor! 75% ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než předchozí díl. Problémem je možná to, že je to už po čtvrté to samé. Mě to ale příliš nevadí. Další atmosferická podívaná a vůbec se nedivím, že se u ní může leckdo pořádně bát. Japonci jsou šílenci a tenhle subžánr hororů jim prostě jde. Zvlášť ke konci si film moc pěkně pohravá s divákem, až se z toho stává takové hororové psycho. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o něco horší než první celovečerák. I tak je to děsivá, místy dost hnusná podívaná. Začátek se mi moc nelíbil, ale jakmile se na scéně objevil vykutálený Toshio, začalo to mít grády. A co teprve, když se na scénu připlazila/přivrávorala Kayako.. Chudáci lidi, tahle madame se ráda baví velice morbidními způsoby :-) Z jejich veselých kousků mě nejvíce zaujalo oběšení, to bylo pěkně vychytané. A ten porod ... Vlasatá paní domu opět ve formě a s novými děsivými triky! Hrdinové filmu to odnesou smrtí a diváci nočními můrami. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Více než důstojné navázání na předchozí díl. Nelineární struktura vypravování byla mírně napřímena, což sice lehce podkopává jednu z předností této série, nicméně příběhově tato volba dává smysl a funguje dobře. Ostatní klady předchozího dílu trvají i zde. Tento díl lehce ztrácí na celkové intenzitě nicméně některé scény patří k tomu nejlepšímu z celé série a plně tak vynahrazují o drobet mírnější tempo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Takashi Shimizu natočil japonský remake svého vlastního filmu Ju-on 2 (2000). (Terva)
  • Ve scéně, kdy se Chiharu (Yui Ichikawa), baví s Hiromi (Erika Kuroishi) o roli ve filmu, která jim byla nabídnuta, procházejí uličkou. Tou samou uličkou procházela Chiharu v prvním díle společně se svými kamarádkami Miyuki (Yukako Kukuri) a Izumi (Misa Uehara). (Keisuke)
  • Keisuke (Shingo Katsurayama) v jedné scéně nalezl pomačkanou fotku, na které byl Katsuya (Kanji Tsuda) a Kazumi Tokunagovi (Shuri Matsuda), jež vystupovali v předchozím díle Nenávist (2002). (Keisuke)

Reklama

Reklama