Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

petero 

všechny recenze uživatele

Napriek dobrej atmosfére je film iba o pobehovaný teenagerov po starom dome kde nejaký duch vstúpi do jedného z nich a začne ich postupné vraždenie a ich následné oživenie takže s ubúdajúcimi obeťami pribúda démonov ktorí to musia zvládnuť do východu slnka keď končí Halloweenska noc a ich sila sa potom vytratí. Ničím výnimočný ale i celkom nedementné správanie teenagerov, snažiacich sa užiť si Halloweena v starom opustenom baráku. Páčil sa mi len Angelinin tanec za svetla stroboskopu po jej ovládnutí démonom. Baby tu nemajú problém s ukázaním predností takže priemerné 3 hviezdičky s veľkým prižmúrením oka. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Night of the Demons je béčko jako křen. Už podle úvodních titulků lze vycítit, pro koho je tenhle kousek určen. Osmdesátkový feeling tu hold prostupuje celým filmem, a to od řízné rockové muziky, až na pár výjimek strašných herců (to se samozřejmě netýká veteránky Linney Quigley, která opět potěší nejedno mužské oko), sympaticky nedokonalých masek a stagnujícího příběhu. Ten je založen pouze na legendami opředený Hallův dům, v němž se početná skupina nadrbaných teenagerů rozhodnou oslavit svátek Halloween. Díky zrcadlové seanci však probudí rohatého démona sídlícího v suterénu, a ten rozjede vlastní zábavu: gore vraždy, nahotu, černý humor a Angelin pekelný dance. Takže račte vstoupit, smrtelníci! ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

No, tak tenhle, v podstatě se dá říct i kultovní snímek, mě nějakým záhadným způsobem až do dneška míjel a musím říct, že až tak moc se nestalo... Neříkám, že je to vysloveně špatný kus, pozdní osmdesátky jsou z něj cítit na sto honů (masky, hudba, scénář), ale debilita a uječenost některých postav (zejména Judy) mi brání dát Night of the Demons více než průměr... Možná kdybych viděl film v dětských letech, z nostalgie bych dal, jako u některých jiných kousků, více, ale nestalo se, takže za tři... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Neškodná béčková blbina jejíž největším mínusem je celá první půlka, v níž se ta banda otravnejch a nesympatickejch teenagerů potlouká naprosto bezprizorně. Potom se jednotlivejch postav začnou zmocňovat démoni, na scénu vstoupí povedené masky a o zábavu je rázem postaráno. Stačí holt jen přežít ten rozjezd. PS: Remake (2010) by teoreticky mohl být povedenější (prostor na zlepšení tu totiž každopádně je), ačkoli nejspíš nebude. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Úžasný béčkový horůrek, obestřený tajemnem, nádherně děsivou atmosférou, démonickou hudbou, zvlášť při Angelině ďábelsky divokém tanečku (to by odrovnalo asi každého), no a když se tam vynoří pán všeho zla v podobě mendéského kozla, a otevře svůj lačný chřtán jako pozvánku na slibně se rozjíždějící Halloweenskou párty, která se jak to tak vypadá vyvíjí všelijak, tak už vím, že tohle sousto má pořádný grády...uf. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Rozpočet filmu byl 1 200 000 dolarů. (Chatterer)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama