Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jsem si celkem jistá, že pokud bych pracovala pro Námořní, vyšetřovací službu, určitě bych na tomto seriálu našla spoustu chyb a nepřesností. Jenže pro ni nepracuji a tak hodnotím celkem vysoce. Seriálové díly NCIS mají spád, mají svůj humor a mají také příjemný a akční obsah. Jeden z mála seriálů, které mě baví. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná kriminálka na odpoledne, o které jsem si vždycky říkal, že je to jen průměrná produkce, ale kdyby to bylo průměrné tak to nemá 22 řad a kdyby to bylo pouze průměrné, tak by se Mark Harmon deset let neobjevoval podle časopisu Forbes v pětici nejlépe placených televizních hvězd. ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Z tradičních kriminálních seriálů o desítkách dílů je NCIS jediný, který mám skutečně ráda. Jde tu totiž o to, že kromě tradičního schématu "vražda - vyšetřování - zatčení vraha" nabízí i velmi zajímavé postavy. Nedokážu posoudit, nakolik to platí pro všechny série, přiznávám se, že jsem viděla dohromady sotva třetinu toho, co producenti pustili na obrazovky, ale vždy, když se k NCIS náhodou dostanu, ráda u televize vydržím až do konce. I to někdy ke spokojenosti stačí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl něco tak nudného. Přitom má jít vlastně o seriálové kriminální drama... ovšem drama se koná maximálně tak ve chvíli, kdy něco emo-školačka zkoumá pod mikroskopem a chrlí jedno "moudro" za druhým, jako by se jí v mozku otevřel Ottův naučný slovník. Asi seriál pro vojenské nadšence a ty, co milovali JAG. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (539)

  • Cote de Pablo (Ziva David) trénovala hebrejštinu s jazykovým koučem, aby se ujistila, že má správnou výslovnost v rodném jazyce své postavy. (Katka189)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama