Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

carly 

všechny recenze uživatele

myslím, že som ten film tak úplne nepochopila. o kom mal vlastne byť? ak o Carterovi, tak to bol dosť smutný príbeh, aj keď na konci bola nádej. ak o Danovi, tak to bola dosť nudná story. a tá love story, na ktorú som sa najviac tešila, bola úplne zbytočná, alebo minimálne postrádateľná. herci boli skvelí, ale ten príbeh ... taký nijaký ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Mnam mnam mlaďounká Scarlett Johansson, O.K. budeme trochu profesionální. Zase taková sranda to nebyla, mě se líbila jiná věc. A jestli jde o klišé, to si musí srovnat každý v palici sám. V době kdy se měří spokojenost lidí velikostí baráku a zaparkovaným autákem , najednou jakoby snímek sklouzával do romanticko-nereálný roviny, že chce ukázat to co je opravdu v životě důležitý. Tedy rodinný vazby, přátelství, volný čas, koníčky, ne jen kariéru, kde jednou jste nahoře a druhej den máte padáka. Že se to povedlo ve filmu, je prima, ale komu se to opravdu povedlo i v životě? ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Firma změní majitele a do všeobecné paniky „Dostaneme padáka? Vyhodí nás?„ vstupuje na pozici šéfa dychtivé, natěšené a ambiciózní mládí. A deklasované stáří najednou stojí zmateně ve „své“ kanceláři a snaží se vzpamatovat. Nevím, jestli to je komedie, ale ať je to žánr jaký chce. Je to inteligentní a vtipné zamyšlení nad hodnotami v životě. Co to vlastně znamená být úspěšný? Pro někoho je úspěch, jen to co je vidět, co lze předvést, třeba nové Porche. A lze vůbec úspěch zevšeobecnit? Vždyť, všichni jsme v životě v něčem selhali a v něčem uspěli. Optimisticky laděný film, nejenom pro ty, kterým je .... no řekněme víc než 26 let. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film mě nijak zvlášť nezaujal. Velice mi připomínal situace u nás v republice, kdy se vyhazují 50.letí zkušení lidé ze svých postů a místo nich přicházejí mladí nezkušení, ale nabití sebedůvěrou. První co udělají, tak vyhodí všechny zkušené pracovníky, kteří by je mohli svými vědomostmi ohrozit. A tak jsem konečně pochopila, odkud tohle "svinstvo" k nám dorazilo.... z Ameriky. Mám to na DVD, ale nevím, zda se na to podívám někdy znovu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komedie od tvůrce prvních Prciček. Že to není možné? Tak to se podívejte na tento film, kterému vévodí nekompromisní Dennis Quaid. Mě osobně potěšila přítomnost Scarlett, pro kterou mám malinkatou, (no dobře, tak trochu velkou :-)), slabost... A Tophera Grace, který tomu dával tu správnou šťávu, takže si ho budu všímat rozhodně víc... Vynikající komedie s pomalým rozjezdem, skvělým prostředkem a neamerickým koncem -> ideál na páteční večery... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (M.B)
  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)

Reklama

Reklama