Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Fr 

všechny recenze uživatele

jsem velice překvapen. nevím, jestli jsem pouze zvolil vhodný ,,timeing", nebo se v komediálním žánru začíná něco dít. i když se film dotýká neveselých věcí, dokáže zaujmout obyčejnými starostmi a radostmi, které se můžou přihodit i vám. a minout by vás nemuseli ani některé myšlenky. bohužel se zde nachází takové malé hluché místečko. ale když mě začal snímek trochu (opakuji: trochu) nudit, přišlo finále, které opět hladilo duši mou (nejen filmovou). zajímalo by mě, zda se po zhlédnutí zamyslíte, jestli děláte to v co věříte. já někdy nevím. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Je to vztahový film a moc dobře zahraný, se žhavou tématikou tvrdé současnosti. Dennis jako vyšilující taťka a charakterní věrný zaměstnanec firmy se nemohl předvést lépe, má u mě bodík už asi navždy za film Den poté. Topher je pro mě nová neznámá a za svým šéfem a zástupcem vůbec nezaostával. Vyjma ukázky šíleného životníhu stylu v NY, který udává drive celého jeho mikrosvěta, mě mile překvapil nečekaný závěr. Co ale dělá film přednostním, je podobně jako v pozdějším Margin Call americká firemní politika. Český oVčan se slinou na bradě jen tupě zírá na fungování týmové kolegiality, kamarádský přístup, nezbytné tykání od šéfa po údržbáře bez trapného titulování, kdy dostat za bodrého poplácávání po zádech padáka, skoro to nezamrzí. Ovšem pokud jde o zdroje financování, v tom jsou zase jinde oni a totál(it)ně. "A máte druhou hypotéku!" A my všichni to teď budeme splácet, richtig. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Mám podobné filmy docela rád, ale nemůžu si pomoct, něco mi tu chybělo. Herci dobří, scénář docela dobře popisuje pracovní prostředí (post)moderních velkých korporací (a infiltraci firmy externími "zmrdy":)), ale celé je to tak nějak suché, dialogům chybí větší údernost a vypointovanost a jasnější postoj tvůrců, chvíli si chtějí ze synergie utahovat, chvíli je to zas skvělá věc, zkrátka přešlapování na místě, co tím chci vlastně říct. Co se však povedlo, je závěr. Ve chvíli kdy už jsem myslel, že vím, jak to všechno dopadne přijde docela nečekaný vztahový kotrmelec, který film povznáší tam, kde měl šanci být celou dobu. Škoda, moc nechybělo a mohl to být další zajímavý film na téma vystřízlivění z amerického snu. Moc škoda. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film mě nijak zvlášť nezaujal. Velice mi připomínal situace u nás v republice, kdy se vyhazují 50.letí zkušení lidé ze svých postů a místo nich přicházejí mladí nezkušení, ale nabití sebedůvěrou. První co udělají, tak vyhodí všechny zkušené pracovníky, kteří by je mohli svými vědomostmi ohrozit. A tak jsem konečně pochopila, odkud tohle "svinstvo" k nám dorazilo.... z Ameriky. Mám to na DVD, ale nevím, zda se na to podívám někdy znovu. ()

carly 

všechny recenze uživatele

myslím, že som ten film tak úplne nepochopila. o kom mal vlastne byť? ak o Carterovi, tak to bol dosť smutný príbeh, aj keď na konci bola nádej. ak o Danovi, tak to bola dosť nudná story. a tá love story, na ktorú som sa najviac tešila, bola úplne zbytočná, alebo minimálne postrádateľná. herci boli skvelí, ale ten príbeh ... taký nijaký ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (M.B)
  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)

Reklama

Reklama