Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Taková krásná, inteligentní a pohodová oddechovka o tom, proč je svět a život v něm tak nádherné a pohodové místo. Lidská konfrontace dvou rozdílných postav s jiným žebříčkem hodnot lahodně hladí po duši, stejně jako pohodoví herci. Film je navíc taková sonda do světa přebírání firem a ukazuje jejich dopady na lidské osudy. Krásný a nehollywoodský závěr. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to již 10 let, co jsem tento film viděla poprvé a byla jsem totálně odvařená z Tophera :D :D A toto stále trvá :D Film o tom, jak "mladí" nahradí "dinosaury", kteří se přes to velice těžko přenášejí. Film, ve kterém je zatím pro mě nejvíce vyhazovů či řešení co bude s firmou dál, která se poté stěhuje z patra do patra :) Dvojice Quaid x Grace je skvělá - přesně jako otec se synem :) A jelikož si film nehraje na nějaké specialitky, i ten závěr se mi líbil, že se žádný happyend nekonal :) Je to podle mě až moc jednoduché, uvěřitelné, příjemné a nenáročné :) Pohoda :) ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Další z řady amerických, romantických (ne)komedii, kde romantika je odsunuta na vedlejší kolej a důvod, proč jsem se díval (Scarlett), vůbec nebyla vidět. Na druhou stranu je to dobře, protože mi tam vůbec neseděla. Denis Quaid je docela sympaťák a dobrý herec, Marg jsem konečně viděl i jinde, než v CSI a hlavní hrdina, Topher Grace, - takový druhý C. Affleck - byl neslaný a nemastný. Stejně jako tenhle film. Na víkendové odpoledne dostačující, ale dneska bohužel není víkend... ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. V průběhu sledování jsem se přistihl, přejedený typickým schématem amerických filmů, jak odhaduji vývoj děje, který se zdál být jasný, ale chyba lávky. Příběh se krásně vyhnul obvyklým klišé, kontrast mezi "mladým" a "starým" se neomezil pouze na eskapády a vztahy vykazují přecejenom nějakou větší hloubku. Tímto + hereckým obsazením se snímek vyzdvihl nad průměr nenáročné zábavy a hned jen tak nevyprchá. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemně upřímná, jemná a neukřičená poloromantická komedie, v níž kupodivu o romantiku (asi) ani tolik nešlo. Závěr mě mile překvapil tím, že na jednu stranu sice byl typicky hollywoodsky nasládlý, ovšem na stranu druhou... Však víte, co myslím. Spousta situací "jako ze života", milý humor, opravdově vypadající emoce... Dobré to bylo. Podobný, o tři roky mladší film (opět s Dennisem Quaidem) Samotář se mi ale líbil ještě více. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Když se Alex stěhuje na newyorskou kolej, tak společně s Danem (Dennis Quaid) míjejí plakát s listem marihuany. Celý text na plakátu zní: "Marihuana. Protože vaši přátelé nejsou tak vtipní." (viperblade)
  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)

Reklama

Reklama