Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nehorázně špatný, kopíruje Saw, ale tak dementně, až je to nechtěně vtipné. Slabé herecké výkony, mizerný scénář a režie, absolutně nenápaditá úmrtí...tuhle ptákovinu by natočil student gymnázia za pár šupů. Ta jedna nezasloužená hvězdička je za konec, který jediný má v sobě prvek promyšlenosti...ale to co k němu vede je choleris dementosis. ()

Jasika 

všechny recenze uživatele

Toho tady byly stovky, stovky a stovky.... Klasický příběh úchylného bohatého magora, který vezme pár lidí, milionů a jde se bavit. Příšerné herecká výkony, režie, žadný originální námět... na tomhle filmu není zhola nic zajímavého, až na jednu malinkou vecičku a to konec. Hodina a půl příšerného filmu stojí za tu poslední "hloupou větu". Musím říct, že mi to vyrazilo dech, ale stejně nemůžu dát víc než 1*. Znovu bych to nepodstoupila! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Manželé, kněz, policajt, tenistka, raper, návrhář, odsouzená a tanečnice jsou uvězněni v domě. Všichni byli uneseni. Jsou kýmsi vyzváni, aby začali hrát hru na jejímž konci zbude jen jeden z nich a ten získá 5. mil. Policista má jako jediný u sebe pistoli. Zpočátku ty zabití vypadají, jako nehody, nebo v afektu. Pak se to, ale slušně rozjede. Za každé krvavé divadlo dostanou přeživší více jídla a pití. I přes pomalejší začátek se vyplatí si počkat na závěr. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama