Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Musím po letech upravit svoje hodnocení. Tohle nebylo napínavé ani zajímavé, neměla jsem ani strach, jen jsem se celkem nudila. Hvězdičku dávám za důmyslné zakončení. Jinak je na tomto filmu všechno špatně. Od obsazení po kameru a zpracování. Pro příště už budu vědět, že další příště nebude, alespoň co se týká toho filmu. ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

Reklama

Jasika 

všechny recenze uživatele

Toho tady byly stovky, stovky a stovky.... Klasický příběh úchylného bohatého magora, který vezme pár lidí, milionů a jde se bavit. Příšerné herecká výkony, režie, žadný originální námět... na tomhle filmu není zhola nic zajímavého, až na jednu malinkou vecičku a to konec. Hodina a půl příšerného filmu stojí za tu poslední "hloupou větu". Musím říct, že mi to vyrazilo dech, ale stejně nemůžu dát víc než 1*. Znovu bych to nepodstoupila! ()

desolator6 odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde v polke som si myslel, že sa asi poserem od smiechu! Ako čítam komentáre.... no teda.... 6 miliónov. To asi dali tie peniaze tým na konci čo mali tie bágle. Ale vážne ľudia!!! Pri tomto musel plakať už scenárista keď to písal! Predstavujem si niečo na spôsob "Bože ja som kokot, ja som takýýý kokot..." Potom horko, ťažko zaplakal režisér, potom herci a celé to hovno si museli odniesť diváci. Toto by som vymazal z povrchu zemského. ()

SphereF 

všechny recenze uživatele

Totální kravina s otřesným scénářem! Tak tupá scéna jako je ta, kde začne hrát hudba a všichni si udělají párty a trochu zapaří...nevěřil jsem, že ta hudba vychází z filmu, myslel jsem, že se mi zapnul winamp. Jak tady čtu tak vás překvapil skvělý konec. Mě tedy absolutně ne. !SPOILER(ikdyž je to asi zbytečné vůbec psát)! Nechápu jak je to možné, když ten maník začal skákat radostí jak vyhrál věděl jsem, že se něco stane a bude druhý level a to ještě nebyl uplně konec!SPOILER! Jedna hvězda za to, že jsem viděl opravdu větší braky než je tohle. Není nad filmy hodnocené odpad, ale člověk se u nich aspon zasměje zlatý Reptilicant! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama