Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další lákadlo z mysli Mela Brookse. Tentokráte si dělá srandu z mýtu o Draculovi. Normální, bohatí angličané jsou napadáni Draculou a doktor Van Helsing je musí chránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

lioncel 

všechny recenze uživatele

hodnocení vystihl skvěle! _Gemini_ .. jenže já jsem odvážnější a tak dávám plný počet ***** , protože jsem se opravdu královsky bavil a bez mučení .. a rád .. a hrdě .. přiznávám, že už poněkolikáté … Mel Brooks je podle mě nedoceněný génius .. tedy zde na stránkách csfd určitě .. doma je na tom naštěstí podstatně lépe, je to legenda .. a spousta známých a skvělých herců si považuje za velikou čest, že s ním mohli někdy v minulosti spolupracovat … ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Júj, ďalšie prznenie svetovej klasiky od mrzáka-spisovateľa. Tu sa musí aj samotný Drááácula obracať vo svojej zemou naplnenej truhle. Viac-menej Nielsen je zárukou nevkusného amerického absurdného humoru a jeho hlava digitálne uložená na telíčko lietajúceho potkana mi zostane naveky uložené v mozgových bunkách. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší parodie, jakou jsem viděl. Málem mě to odrovnalo, brutální vtipy, úžasnej Nielsen a další herci taky dobrý, hlavně Brooks a jeho Van Helsing. Všem těm, kteří tu naříkají, že se ani jednou nezasmáli bych doporučil podívat se nejdřív na původního Drákulu z roku 1931 s Belou Lugosim a potom si pustit tenhle film v originále, protože Nielsen paroduje Lugosiho naprosto nepřekonatlně a jeho zvláštní způsob řeči napodobuje téměř dokonale. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zaráží mě nízké hodnocení a negativní komentáře. Ano, Mel Brooks má osobité pojetí svých filmů a humoru, ale nevěřím, že se někdo nesmál, když zabíjeli kolíkem spící upírku do srdce, případně při úvodní pitvě. To mi neříkejte. Já osobně mám tuhle parodii rád a nevidím v ní takové zlo jako ostatní. 80% ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě překvapuje tak nízké hodnocení, já se u toho výborně bavím pokaždé. Není to taková ta parodie, která se snaží být vtipná stůj co stůj v každé scéně, ale vše se děje podle předem daného příběhu a vše je pečlivě vyváženo. Co se týče Leslieho, tak také žádné výhrady, udělal z Draculy opravdu vtipnou postavu a o to šlo ;-) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (5)

  • Při osvobozování Lucy Westenry (Lysette Anthony) z hrobky pohne chasník víkem "kamenné" rakve tak nešťastně, že divákovi nechtěně odhalí, jak lehké vlastně celé víko je. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Van Helsing otevřel žaluzie, vnikne do budovy světlo. V dalším záběru je žaluzie zavřená, avšak světlo se nezměnilo. (Čiban)

Reklama

Reklama