Reklama

Reklama

Hněv duší

  • USA Dead Birds (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina zlodějů, kteří jsou na útěku po přepadení banky, najde útočiště v opuštěném domě. Zatím nemají tušení, jaké zlo zdánlivě pustý dům skrývá. Blíží se noc, venku zuří bouře, ale to není nic oproti tomu, co se začíná dít vevnitř. Probouzí se strašlivé zlo uvězněné ve stěnách domu. Členům skupiny se začínají postupně zjevovat obrazy zmrzačených těl, která jsou výjevem hrůzných činů, jež se zde odehrály. Strach ve skupině narůstá a její členové jsou na sobě závislí čím dál víc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor z westernového prostředí, jsem ještě neviděl i když ten western je tady zastoupenej jen tim, že jsou používány starý zbraně a že jezděj na koních jinak se to moc nevymyká od ostatních hororů, ale i tak se mi to líbilo. Hlavním kladem filmu je výborná atosmféra podbarvená dobrou hudbou a skvěle udělaný lekací scény, hlavně ze začátku je tam pár opravdu skvělejch lekaček, jenže bohužel s přibližujícím se koncem se i zhoršuje kvalita filmu a závěr už neni vůbec hororovej, ale jinak je celej film skvělě zpracovanej a ten kdo se rád leká by to měl určitě vidět ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Spojení hororu a westernu není moc obvyklé, a ni se to moc dohromady nehodí. Skupina zlodějů jede s lupem na opuštěnou farmu, ale před ní na ně vyskočí z kukuřice jakási zrůda tu zastřelí. Jenže v noci se začnou dít v domě divné věci a něco je pronásleduje. Celé je to docela děsivé a ještě do toho venku zuří bouře. Postupně jeden po druhém mizí. Film má slušnou atmosféru i nápad, konec je rovněž celkem povedený. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spletenec westernu, voodoo hororu a duchařiny. První polovina byla poměrně slabá. Atmosféra, která měla vyvolat pocit, že v domě není něco v pořádku se zrovna dvakrát nepovedla, což bylo způsobeno i špatným nasvícením. Nicméně ve chvíli, kdy se na scéně objevili první duchové, tak se vše jako mávnutím kouzelného proutku změnilo a to, co se nedařilo v první části teď fungovalo na jedničku. No je pravda, že masky nebyly nejzdařilejší a přílišná světlost zůstala, ale začalo fungovat napětí a bylo tu i pár slušných lekaček. Oceňuji i to, že jsem netušil, jak to skončí, což je u podobných záležitostí spíše výjimka. 55% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Vynikající horor s parádním, hodně krvavým začátkem, kdy banda zlodějů přepadnou banku. To jsem koukal a radostně čekal, co se bude dít dál. Děj filmu se odehrává někdy v půlce 19. století, což film činí docela dost originálním, nebot´ co přijde po přepadení banky, je čistý mrazivý duchařský horor s výbornou hudbou a herci, kteří hrají naprosto dokonale! Pár lekaček je sice docela očekávatelných, ale i tak zapůsobí. Perfektní je i zvuk, různé skřípání, šeptání, vítr, bouchání...Co mě akorát vadilo, že některé triky byly digitálně udělané, ale byla to vždycky taková rychlost, že to zas tak hrozně nevadilo. Rozhodně velice povedený hororový kousek. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Fuj, tohle už si znovu nepustím. To se mi teda nelíbilo vůbec. Krom toho, že se mě to zdálo jako kravina, jsem se celej film nudil. A když jsem se nenudil, pěkně jsem se lekl těm hnusným lekačkám, no a to byl celý zážitek s filmu.. A nějak obzvlášť mě ani nebral ten westernový nádech. Víc než 2* rozhodně ne .. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Přepadení banky ze začátku filmu bylo natáčeno až ve dvou posledních dnech. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama