Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Výborná romantický komedie...děti 2 dvou blízkých(zpřátelených) rodin musí slpnit dávný slib prarodičů, že se vezmou...syn jedné rodiny je playboy, který se otočí za každou sukní a dcerka druhé rodiny má jen 15 let a chodí na střední školu...z téhle zápletky se odvíjí hromada zábavných scén a situací. Je to taková civilnější, méně střeštěná i méně poetická "My Sassy Girl", přesto ve svém žánru spička. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je první jihokorejský film, který jsem viděl. Proč? Chtěl jsem zkusit něco jiného a americká tvorba (romantických komedií) mi začala připadat trochu stereotipní. Tento film byl určitě příjemným odreagováním, obzvlášť díky sympatickým hercům - nevím, čím to je, ale jak jde o jiné etnikum, působí na mě absolutně nevinně, naivně a o to víc přesvědčivěji, a i když jde v některých okamžicích ruku v ruce s klasickou romantickou kýčovitostí, není tak americky laciný. ()

Reklama

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobé nemám trikrát šťastie na výber. Nie žeby som vyberal zle, ale perly to tiež nie sú. Jednoducho taký lepší priemer, ktorý vás pobaví a keď sa doň zapozeráte tak ten čas ubehne rýchlo a môžete si povedať, že ho nebola škoda. Ale to je všetko. Žiaden údiv sa nekoná, nerozmýšľate nad tým čo ste videli a na film sa len tak zas nespomeniete. Opäť jeden z tých na spestrenie nudných chvíľ, alebo keď vás zmorí choroba. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem si rozbil své růžové jihokorejské brýle, ale Eorin shinbu je v krátké době druhá sladkost z těchto luhů a hájů, která mě slušně zklamala. Rozpačitý motiv lásky mezi starším hezounem a patnáctiletým děckem mě opravdu za srdce či cokoliv jiného nechytal. Možná i proto, že Geun-young Moon byla jako dítě velmi přesvědčivá a já ještě nejsem verbal. Komediálně pak film stojí někde mezi zapomenutelnou americkou pásovou produkcí a třeskutým východoasijským smyslem pro humor. Jedna hvězda. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama