Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Výborná romantický komedie...děti 2 dvou blízkých(zpřátelených) rodin musí slpnit dávný slib prarodičů, že se vezmou...syn jedné rodiny je playboy, který se otočí za každou sukní a dcerka druhé rodiny má jen 15 let a chodí na střední školu...z téhle zápletky se odvíjí hromada zábavných scén a situací. Je to taková civilnější, méně střeštěná i méně poetická "My Sassy Girl", přesto ve svém žánru spička. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobé nemám trikrát šťastie na výber. Nie žeby som vyberal zle, ale perly to tiež nie sú. Jednoducho taký lepší priemer, ktorý vás pobaví a keď sa doň zapozeráte tak ten čas ubehne rýchlo a môžete si povedať, že ho nebola škoda. Ale to je všetko. Žiaden údiv sa nekoná, nerozmýšľate nad tým čo ste videli a na film sa len tak zas nespomeniete. Opäť jeden z tých na spestrenie nudných chvíľ, alebo keď vás zmorí choroba. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Eorin shinbu 어린 신부(MLB) je Korejským remakem k My Wife Is 18, MLB byl druhým nejpopulárnějším filmem v Korei roku 2004. Opravdu miloučká kouzelná romantická-komedie, která zvedne náladu a u mě patří MLB k filmům, které i po opětovném zkouknutí znovu stejně potěší a zážitek je stejně silný jako u premiéry. Korejci vymačkali z filmu opravdu co se dalo a i přes některé nedostatky - 90 %. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jihokorejské filmy jsou tak odlišné od americké, nebo třeba naší tvorby. Proto se mi začínají docela líbit. Takové bláznivé až komické situace by u nás asi těžko nastaly a myslím, že do takovýhleho typu filmu by se naši ani nepustili, protože u nás by to asi takový úspěch nemělo a asi by to nedokázali ani natočit tak dobře. Do děje jsem se vžil a tak mě příjemně utekl. Lepší čtyři hvězdy si tohle naprosto zaslouží. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné, veselé, vtipné, zamilované, hezké. V našich podmínkách nerealizovatelné. Naštěstí. Krásný film. Výborná komedie. Natočit tento film Američané, asi by z toho vznikla laciná béčková komedie. Korejské filmy se mi zamlouvají čím dál tím víc. Hlavní představitelku My Little Bride, Geun-yeong Mun jsem již viděla v jiném snímku - Daenseoui sunjeong. Musím podotknout, že je to velmi sympatická herečka, která je perfektně střelená i vážná zároveň. Hezký film pro každého, kdo se alespoň trochu nebojí číst titulky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama