Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ach jo, asi už naozaj patrím do starého železa fanúšika Kórejskej romantickej produkcie. Alebo, čo je omnoho viac pravdepodobnejšie, ide naozaj o objektívne zhodnotenie tohto bizarného filmu. Predovšetkým ten námet: 15 ročné dievča, ktoré je donútené vydať sa za staršieho, viac brata ako kamaráta z detstva pripomínajúceho muža. No jednoducho z toho celého máte pochopiteľne hlúpy pocit. Potom sa už aj tažšie smeje, teda keď by sa dalo na čom, pretože až na pár vínimiek a zdarenému výkonu Rae-won Kima, si tu toho smiechu veľa neužijete. Romantika taktiež pokulháva za štandardom na akí som zvyknutý. A fakt, že tu svieti čísielko 91, radšej ani nebudem komentovať, lebo by som sa len opakoval. 2,5* ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stáří není zárukou moudrosti, ale když dědeček trvá na svatbě flamendra s holčičkou, tak se mu v některých kulturách prostě musí vyhovět. A jelikož ta korejská odmlouvání nepřipouští, tak je svatba a po ní spousta drobných slovních přestřelek. Naštěstí není jasné, kdo s kým tentokrát skončí, protože Bo-eun je zamilovaná do sympaťáka Jeong-woa a o Sang-mina je zájem hned od několika věkových kategorií slečen. Bylo to celkem vtipné, ale Bo-eun kroutila ksichtíkem na můj vkus příliš násilně a Sang-min mne poněkud zklamal tím, že nebyl takový pařmen, za jakého byl vydáván. ()

Bast 

všechny recenze uživatele

Je pravda že My Little Bride se táhne a že dynamiky má jenom pomálu, ale přesto má v sobě něco, co vám učaruje. Pro mě to byl super sladký hlavní herec, kterého mám ráda už z jiných romatických komedií a který se pro takovéto role přímo narodil... Každopádně i když se film vážně dost táhne, tak si stejně budete přát, aby nikdy neskončil... ()

muti 

všechny recenze uživatele

"MY LITTLE BRIDE se záhy stala naprostým hitem a vysloužila si titul druhého nejoblíbenějšího filmu roku 2004." Dohodnute manzelstvo nie je az tak vynimocne, no ked si v modernom svete vezme vysokoskolak 15-rocnu babu tak to uz bude stat za to. hlavne ked si casto robievali zle. ich vztah ma byt ale utajeny pred verejnostou, aby sa predislo... vsak viete coho su ludia schopni. ako si najdu cestu k sebe a ako dlho sa im podari udrzat ich velke tajomstvo? nebude to ale lahke kedze hl. hrdina bude stážovať na skole kam chodi jeho mala chutna nevesta. vo filme bolo dost scen ktore som si musel proste prehrat este raz, urcite si najdete nejake aj vy ~ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno