Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakřiknutá a zároveň mírně střelená Yeong-ju pracuje jako státní úřednice. Jelikož v místě jejího pracoviště se nevyskytuje jediná osoba, jež by ovládala současný světový jazyk (což při časté konfrontaci s cizinci občas působí drobné problémy), je její nadřízený nucen při poradní svačině roztočit prázdnou láhev a určit tak, kdo se povinně zapíše do kurzů angličtiny, na námitky dotyčného nehledě. Yeong-ju, na niž volba padne, námitky skutečně má, bohužel pro ni neexistuje cesta, jak se školnímu drilu vyhnout. Útěchou pro ni může být, že tvrdé studium anglického „r“ do jisté míry vynahrazuje pohledný frajírkovitý spolužák Moon-su, do něhož se Yeong-ju na první pohled zamiluje. Nelehká cesta za Moon-suovým sukničkářským srdcem může začít. (kiddo)

(více)

Recenze (68)

Faye 

všechny recenze uživatele

Tuhle obrýlenou státní úřednici si musí zamilovat každý. Je nepřehlédnutelná. V práci, v hospodě, na hodině a jak umí překládat.. „Mám tajemství. Jaké? Jsem prostě tak přitažlivá!“ I když trochu mě překvapuje, že angličtinu chce pokořit kvůli někomu, jako je Elvis „Když se kouknu na tebe.Tak nemyslím na ženy.To je tak příjemný. Myslím jenom na studium angličtiny.“ Přitom o něm nemá valné mínění ani jeho matka „Jak se můžeš tak hloupě otáčet za každou sukní? Tvůj otec měl aspoň vkus. Našel si mě.“. Báječná komedie se spoustou neuvěřitelných hlášek „Umění války stojí na tom, že poznání nepřítele přináší vítězství. Věk? O trochu mladší, než já. Vsadím se, že je po plastice. Ale angličtina... nezávodím! Když jsem poznala nepřítele, ztratila jsem chuť bojovat.“ A mně nezbývá než tuhle vtipnou romantiku všem doporučit, nudit se rozhodně nebudete! A ty skvělé hodiny angličtiny, ty jsou jako ze života : -). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred rokmi to pre mňa bola ultimatívna romantická komédia, ale dnes mi väčšina vtipov pripadala skôr trápna ako zábavná. Proste taký pubertálny humor z ktorého som už vyrástol. Škoda že som nenapísal koment pred rokmi. Hlavná hrdinka je taký ten typ Ošklivky Betty a on je zase typický frajer, ale ako sa ukáže, tak len naoko. Ani tá dramatická línia s jeho sestrou ma už nedojala. Normálne mám strach si zopakovať nejaké ďalšie romantické kórejské klasiky, ktoré som pred rokmi zbožňoval vo veľkom. Aj po rokoch ale musím pochváliť Na-young Lee, ktorá tu celý čas strúha roztomilé grimasy. 6/10. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Neodolatelně kouzelná komedie s bezprostřední mile trhlou hrdinkou, kterou si pro její odzbrojující upřímnost nelze nezamilovat, tunou skvělých hlášek, výbornými dialogy, vtipně zakomponovanými animovanými prvky a bláznivými situacemi, které jsou sice ze života, ale jsou předkládané s kouzelně absurdní nadsázkou. Současně nechybí okamžiky, kdy ulítlá komedie plynule a zcela nenásilně přechází v něžně dojemné okamžiky, kdy člověk utře slzu, aby se o chvíli později mohl zase smát. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Velmi rychle mne zaplnil nedobrý pocit a po 30 minutách utrpení se prvotní dojem potvrdil - tohle dílo prostě spadá do kategorie ujetých, ukrutně hloupých až pitomých a nezábavných komedií jež obecně odsuzuji a výjimku neučiním ani u korejské tvorby. Je m líto, víc jak půl hodiny jsem nervově nevydržel. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Opět jedna bezkonkurenční záležitost. Pro mě rozhodně kandidát na nejlepší happy end za posledních pár let. Reálný příběh s fakt šiblou úřednicí a roztomilým Elvisem. V USA by to vyřešili po svém. Holka by v polovině filmu odhodila brýle, rozpustila vlasy a hoch by se zamiloval. Jenže to už by ho nechtěla. No ale co, na konci by se připlazil a ona by mu odpustila. Naštěstí jsou korejské filmy o něčem hlubším. 99%. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno