Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

monolog 

všechny recenze uživatele

Zlatý nechutný vulgární komedie se Sandlerem, který obvykle točí. Ty jsou aspoň dost často dost zábavný. Tohle ale je tak nudný, že nudnější jsem už dlouho neviděl. Naprosto nevýrazní herci a zápletka tak pitomá, až si nejsem jistej, jestli se mi to jen nezdálo, romantiky by se nevešlo ani jen za nehet a postavy jedna nesympatičtější, než druhá. To jen tak ve zkratce. Miluju romantický komedie, když mají nějakej náboj a jsou romantický, kdy jsou hlavní hrdinové sympatičtí a příjemní a člověk jim drží palce, aby to opravdu vyšlo, kdy jde o něco víc, než jen hodit kupu lidí do kotle, aby se nějak namíchali dohromady. Sandler a Drew se mi líbili v 50x a stále poprvé, jenže tam byl silnej příběh. Tady ne. A jedna dobře zazpívaná písnička to nespraví (tu co skládal před a po rozchodu). Vlastně dvě, Elvis Johna Lovitze byl sakra suprovej. Thank you very mutch! ()

winniefred 

všechny recenze uživatele

Minulý týden jsem viděla tento film asi po čtvrté nebo dokonce po páté. Nevyhledávala jsem ho, jen nebylo v televizi nic lepšího. Tak jsem si řekla, že se podívám, jestli jsem ho ohodnotila a nestačila jsem se divit. Po prvním shlédnutí jsem usoudila, že je hoden dvou hvězdiček, ale protože jsem se při čtvrtém až pátém podívání vůbec nenudila, a ba naopak jsem se stále bavila, tak jsem musela ty hvězdičky přehodnotit. A z toho plyne, že opravdové hodnocení se projeví časem. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvedená komedie, která kamsi spláchla celkem, včetně vedlejších rolí, slibný herecký potenciál. Úplně nepochopitelně pak působí uměle vyvolávaná a opěvovaná atmosféra osmdesátých let, především díky archaickému soundtracku, jenž však sám o sobě může být pro někoho cenný alespoň z toho vzpomínkového hlediska. ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Mno.. co k tomuhle říct. Chtělo by se mi dát odpad, ale na celé jsem s maminkou vydržela koukat až do konce, takže si to tu jednu asi zaslouží. Nesnaším pitomé příběhy a lacinost a vulgaritu. Tomuto příběhu se dostává obojího. Dokonce i Steve Buscemi tu vypadá pitomě (!). Celým filmem vás budou provádět nesmyslné řeči o zvracení, poznání, že všichni nastávající jsou hajzlové a kdo neuteče od oltáře, jakoby nežil. Jestli se budu chtít nechat moralizovat, určitě né filmem se Sandlerem v hlavní roli. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Film se odehrává v roce 1985, já počas tohoto týdne se nezávisle na tomto snímku pohyboval na youtube v klipech mého mládí. Se slzou na krajíčku se vrátil do 90 let a poslouchal hity od skupin Oceán, Team, Shalom, Kreyson, Metalinda, Tublatanka a další, a i když se na tehdejší dobu vzpomíná s despektem, v hudbě byla síla. To co dokázala, o tom se dnešním interpretům může zdát...Věřím, že by podobný film převedený na naše reálie, mohl zaujmout... Zbývá jen NADĚJE ( Nechci znát už žádný strach - Chci se probouzet v objetí štěstí - Nechci už žádný kruh - Ve kterém se život stále točí - V sobě se zavřít, v srdci dětský klid - Nejít jenom tmavou nocí - Všechno zahladit, bolest utišit - Čas mě míjí minulostí - Není to lehké, chci Ti říct - Soužím se bezbřehou tmou - Soužím se chtěl jsem s Tebou - Soužím se nad spásou svou - Nad ztracenou láskou ...- Toužím snít, nestát se tmou - Toužím se ztratit s Tebou - Toužím s dlaní před sebou - Být plný láskou ... Jsem v této nostalgické poloze sám? Škoda, že to tímto komentářem nezjistím, ale snad si ho někdo přečte a vrátí se v čase zpět, tak jako já... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)

Reklama

Reklama