Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (172)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak trochu sa povazujem za narocneho divaka, a odpustim absenciu poriadneho pribehu reziserovi Adrian Lyne /Flashdance/. Ale tento reziser je skuseny clovek, ktory aspon ovlada zaklady toho, ako natocit priemerny film. K tomu ta nadherna zmyselnost vtedy este krasnej Kim Basinger ...... nie je co riesit. Ovsem, dieru do sveta to rozhodne neurobilo 37 % ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Striptíz Kim Basinger pri skladbe You Can Leave Your Hat On (túto skladbu som použil aj na našej stužkovej, keď sme boli všetci chalani v ženských šatách a ladnými či menej ladnými tancami sme sa promenádovali po sále - po skončení ma odchytila spolužiačka a dalej? ako chlapa prezlečeného za ženu ma zviedla - cítil som sa byť taký využitý a ľahký! :D od vtedy už do ženských šiat neleziem) je kultovou scénou a jednou z mojich najoblubenejších vôbec. Hlavnej dvojke to spolu sekne. Kim je krásna a neskutočne sexi (Vrrrrrrrrr...). Mickey je frajer a vo forme. Vždy si to pozriem veľmi rád. Baby take off your coat real slow. Take off your shoes. Baby take off your dress. Yes! Yes!! Yes!!! You can leave your hat on... lalalalaáááááá, tututúúúúú ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

V jednom prastarém čísle Mladého světa (komentář začíná protimluvem a bude pokračovat nonsensy), které jsem vyhrabala na půdě, odpověděl Miloslav Šimek na otázku, zda usíná při erotických filmech, že někdy usíná i při nich. Též se mi to u 9 a 1/2 týdne málem podařilo, protože přes nesporné Mickeyho charisma, zajímavou tématiku manipulace a dobře zvládnutou řemeslnou stránku filmu mi to přišlo podivně chladné a odtažité a u té proslavené scény jsem dostala takový hlad, že jsem film stopla a šla podniknout odborníky přes výživu zatracovaný půlnoční nájezd na lednici. Se zjištěním, že se zbytek domácnosti proměnil v kobylky, jak se dalo soudit ze zejícího prázdna, jsem se s nepokaženou linií a pokaženou náladou vrátila a dokoukala to. Zbytek noci mnou zmítaly vášnivé sny o těstovinách se sýrovou omáčkou, zapékaných žampionech a tvarohovém koláči s jahodami. S námi přízemními lidmi bez fantazie je to těžké. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dnes je velice moderní číst trilogii „Padesát odstínů šedi“ od E. L. James (žena - samozřejmě). Je to jako nemoc a připadá mi, že to dochází tak daleko, až to budí dojem, že ženská, která to nečetla, je totálně out. Samozřejmě to s velkým zalíbením čte i má šestnáctiletá dcera, které jsem tímto filmem chtěl dokázat, že něco prakticky totožného bylo vymyšleno dávno před zveřejněním této knihy od, pro mě, sexuálně frustrované ženy. Co se filmu týče, byl v určitém ohledu zajímavý a neotřelý. S odstupem času ale musím říct, že Micky Rourke nevypadal vůbec sexuálně neodolatelně. Zatímco Kim Basinger teda ano. Předvedené milostné praktiky byly jímavé, nicméně film člověku nic zásadního neřekl. Proto tedy tři hvězdy. PS: Jsem zvědav na brutálně červená hodnocení připravovaného filmu dle výše uvedené knihy. Přitom se bude bezesporu jednat o pouhý remake několik dekád staré předlohy. Jo, skoro vše už tady jednou bylo. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Není třeba míti komplex z tohoto filmu. Stylové ba přímo stylotvorné a na svou dobu docela odvážné a působivé softpornotické drama pro zkušené... ;-) Na to že Kim Mickeyho nesnášela musím konstatovat skvělé a uvěřitelné herecké výkony... Čtyři hvězdy tedy beze studu i přes všechnu tu občasnou nudu... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného románu Elizabeth McNeill. (Hans.)
  • Elizabeth nosí bílé nebo barevné oblečení, když je s Johnem, nosí černé nebo šedé. (HellFire)
  • Záver filmu mal vyzerať inak. Obaja "zaľúbenci" mali užiť jedovatú tabletku, ale John (Mickey Rourke) by ju na poslednú chvíľu stihol vymeniť za vitamíny. (Raccoon.city)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama