Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Asi momentálně nejlepší a jediný z nových, pětihvězdičkový snímek s Chanem od jeho bratra.... Brutální, konečně trochu realistické a hlavně propracované akční drama s hlavní zápletkou policisty, který v mžiku jednoho policejního zásahu ve staré tovární budově postupně přichází o všechny spolupracovníky skrze bandu mladých zabijáckých výrostků s posměšnými maskami a gesty vůči vykonavatelům zákona.. Film má jistou a jasnou hlavní linii a její pointu a poslání mnohým, kdož neumí uhlídat a vychovat své děti k obrazu společenské spokojenosti.!!! ()

petero 

všechny recenze uživatele

New Police Story s Jackie Chanom. Akčný film (pozor! nie komédia) s nadpriemernými akčnými scénami kde zločinci sú extrémový fanúšikovia z dobrých (prachatých) rodín a rozhodnú sa potrestať hlavného hrdinu za jeho pýchu. Škoda že filmáry chcú z diváka vydolovať smútiace emócie po celý film silou mocou. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Na akčních scénách Jackieho Chana je vidět nadšení a um, kterým tento akční-tanečník oplývá. Zde ale s pozitivním hodnocením končím. Ze synopse příběhu mohl vzniknout dobrý akční snímek, ale New police story má tak nelogicky vypointované scény (často s chybami), přihlouplé situace, až úsměvná patetičnost či nepřirozená přehnanost, která se bere vážně. Mnohý to může brát jako plus, ale v dané finanční kategorii je to u mě téměř na 30% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je tento film nadväzujúci na predchádzajúce diely Police Story, pretože v Jackieho predhollywoodskej tvorbe mám značné medzery. Škoda, že práve týmto filmom neuskutočnil už toľko avizovaný koniec svojej kariéry, veľmi úspešnej, pretože by to bola dokonalá bodka! Hlavne spracovanie a celkový dojem s Jackieho a scenára ozaj podarený. Jackie hral, Jackie, kopal, dokonalá kombinácia. 85%. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohlo být hezké a důstojné rozloučení s karierou. No snad se Jackie v dalších letech neztrapní když už teda je i nadále aktivní. Výborný herecký výkon, solidní akce, a takové ty asijské taškařice ve stylu 80tých let ruku v ruce s moderní zápletkou ohledně počítačové videohry ladí. Jen moc nedoporučuji zkouknout na jeden zátah staré Police Story 1 až 3 a s nimi tohleto. Přeci jen Jackie už není nejmladší. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)

Reklama

Reklama