Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

anli 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie,která je skvěle napsaná a nese sebou prvky,kterým bude každý rozumět.Jistě,není to nic zásadního a velkolepého,ale scénář je svižný,zábavný i smutný a je vidět,že je ze života.Není tu jedno klišé za druhým,ani žádný trapný med.Zato je tu hodně momentů,vyplývajících ze vztahů,které máme každý kolem sebe.A je to hlavně o tom,co člověk cítí opravdu a co si jen namlouvá.A všechny emoce nás utvářejí a pomáhají nám rozhodovat se.A mělo by se jim naslouchat,bez ohledu na důsledky.To nám říká režisér P.J.Hogan,který tady nepředvádí žádné extra nápadité orgie,ale vsadil hlavně na příběh a herce.A příběh je velmi příjemný,zajímavý,správně romantický a hlavní čtveřice Roberts-Mulroney-Diaz-Everet je opravdu vynikající a velmi příjemná.Přičtu-li si k tomu opravdu nápaditý konec,vycházi mi z toho slušně nadprůměrná podívaná,na kterou většina romantických komedií nedosáhne a ke které bude většina diváků(včetně mého já) pravidelně znovu usedat.Dávám tedy svatebních a mých 75%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo som čakal to som aj dostal.Veľmi svieža komédia s veľmi hviezdnym obsadeným.J.Roberts hrala aj lepšie,v tomto filme moc nezažiarila.No ale kde jeden zlyhá,tak druhí dominuje.Narážam na C.Diaz ktorá ´ťahala celí film,aj keď nepatrí medzi moje obľúbené herečky pre mňa najlepší herecký výkon,ktorý zahrala vo filmoch.Ja si neviem predstaviť kto by mohol zahrať tak dobre naivku,ale ten jej spev,no keď to pozeral Habera asi aj ošedivel.A z hercov ma najviac pobavil a bol naozaj parádny R.Everett,ten ma bavil po celí film.A ta scéna kde všetci spievajú I Just Don't Know What To Do With Myself považujem za jednu s najlepších scén,čo sa tyka komédii-romantík vobec. ()

Reklama

Anianna 

všechny recenze uživatele

Svatba a zase svatba... láska až za hrob a zase svatba. Jak může být motivem veškerého jednání svatba? Krásní hlavní představitelé, No, zrovna hezoun Dermot ani nic jiného než lásku hledajícího zahrát neumí. Typická americká slaďárna, předvídatelná, plná klišé. Ty šaty, co měla Julia v závěrečné scéně, se mi líbily. A snad ještě těch pár hitů a Juliiny pády. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

jak já mám tento film ráda a nejvíc herečku Julii Roberts, je to krasavice, a filmy s ní jsou většinou super, romantický film jako z pohádky, učebnicový příklad, jak se má člověk chovat, když má někoho rád, , taky proč ne? v lásce je všechno dovoleno i to negativní, jsem velmi spokojená s tímté filmem, i když jsem ho už viděla několikrát, ale vždycky se k němu ráda vracím ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Výjimečně jedna z "amerických romantických komedií", ke které mám silný vztah. Tenhle film mi přijde tak nějak pravdivý a ne tolik přitažený za vlasy. A do toho Julia Roberts, která se zde snaží zničit něco tak úžasného v podání dvojice Mulroney x Diaz, která svou blonďatou hlavou a modrýma očima dokáže oblbnout téměř každého. Skvělá hudba, charismatický Rupert Everett, který by pro mě mohl hrát v každém filmu a nikdy by se mi neokoukal a výborná závěrečná scéna :) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama