Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Sagara 

všechny recenze uživatele

Subjektivne: Mam tu jediny pathviezdickove hodnotenie. Bohuzial, aj ked termin Guiltypleasure povazujem za velmi alibisticky termin, pri tomto filme je to uplne tak. Ano tato komedia ma vzdy spolahlivo rozosmeje.. a videl som ju asi najviac krat... Raz dokonca desatkrat behom jedneho mesiacia a neprejedla sa mi. Je to tak... bohuzial. Objektivne: fakt je to blbost... ale celkom zabavna blbost ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ruku na voňavú buchtu!“ NIEČO NA TEJ MARY JE, PLNOU PAROU VZAD! či BLBÝ A BLBŠÍ sú komédie, ktoré ma rozosmiali. Ale toto bol snáď nejaký nový filmový žáner, či čo. Hysterické, afektované a nevtipné. Scenár snáď ani neexistoval, len voľné náčrty na ten-ktorý deň. Že je to celé „schválne hysterické“, je pekný umelecký zámer, ale nefunguje. Nezachránia to ani brutálne výstupy (Cameron Diazová prefiknutá do oka na pánskej toalete, Selma Blairová prefiknutá plyšovým slonom). Toto sa vážne nevydarilo a nespasí to ani jeden z najväčších smoliarov súčasnej americkej kinematografie, Thomas Jane (PAVUČINA SNOV, ZRADNÁ HLBOČINA, KAT, HMLA, PODOZRENIE, SIEDMY HRIECH, SPRÁVNY POLICAJT). P.S. Dokážu ženy cikať do pisoáru? ()

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama