Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 2 (CZ) - Tenhle film se mi doma válí již 10 let. Pravdou je, že jsem ho za tu dobu viděl alespoň třikrát. Což si dnes nedokáži vysvětlit, protože snímek Prostě sexy je prostě strašná hovadina. Ale strašná! :) Zejména u "Penis songu" jsem měl hubu dokořán, jak někdo mohl něco takového vymyslet :) Dialogy naprosto přihlouplé a hlavní trojici bych nazval tím nejhorším ženským filmovým triem, jaké se kdy na plátně mihlo. Film je sice určen hlavně ženám, ale může se líbit pouze těm ... méně náročným divačkám :) Cameron Diaz je u nás doma celkem oblíbená, takže to byl asi jediný důvod, proč jsme si film pustili. Ale po skončení bylo jasné, že v nejbližších letech další opakovačka nehrozí. Za pár povedených scén a hlášek, při kterých člověk vybuchl smíchy a za solidní herecké obsazení neodsuzuji film ke zkáze. 40% (with J.) ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%. ()

Ajka1 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože! Panebože!! Panebože!!! Původně byl snímek zřejmě zamýšlený jako tajná americká vladní zbraň určená k vyslýchání teroristů a nějakým nedopatřením se dostala do rukou nenažraného hollywoodského distributora, který touto (s prominutím) sračkou zamořil světová kina a videopůjčovny... hotová pekelná muka, to vám teda povim. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)
  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)
  • Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)

Reklama

Reklama