Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film s mizerným scénářem, jednou podivnou rádoby vtipnou písničkou a spoustou nevydařených vtipů, které asi měly být sexy, odvázané a provokativní, ale místo toho jsou jen zoufale nevtipné a trapné. Prostě sexy se už ani nevleze do kategorie "hloupé, ale zábavné", protože tady se opravdu není, čím bavit. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se mi to poprvé líbilo víc. Také je potřeba brát v potaz, v kterém roce to vzniklo, protože dnes by se to ztratilo v tom množství podobných komedií. Hodnotil bych jako lehký nadprůměr a od klasické 'teen' komedie se odlišuje asi jen mimořádně hezkými holkami:). Cameron je nádherná a zde se ani se svými kamarádkami nebojí něco ukázat. Sexy ženy v sexy oblečkách a k tomu pár dobrých vtípků (písnička, dědeček, spratek v kostele, motorkář) a příjemná zápletka, to vše na takových 65%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nancy Pimental .. Příšerně hloupá, zbytečná kokotmedie. Naivní a herecky odfláknutá. Nějak pořád nechápu smysluplnost natočení takového zbytečného braku. Při sledování jsem pořád čekal, že už se něčemu zasměji, ale kde nic, tu nic! Jen se holky několikrát převlíkly, zazpívaly a.. odešly. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)
  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)

Reklama

Reklama