Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Dobová trapná móda, špatné dialogy, ale neuvěřitelné tempo a Seagal v nejlepší formě. Jeden den, jedna noc, perfektní lokální soundtrack v čele s Beastie Boys, malé fóry, kulečníková koule, štěně v pytli a Forsythe v šílené roli, která se nedá zapomenout, ale jako brooklynský rodák do ní skvěle zapadl. Tímto výkonem navázal až úlohou šerifa v Devils Rejects. Poslední zhlédnutí 4/2021. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tak sem to shlidnul a musim rict ze to bylo vpohode :) hudba dobra,seagal dobrej a drsnej tak jak ma byt :) dostal sem chut na stary seagalovky :) rozhodne jeden z jeho lepsich filmu (ztech starsich) :) hej tak vole update a nechapu hodnoceni..tohle by melo mit tak 80% to je fakt sleha kurva ten richie je blazen psychopat curak..skvela hudbaa..jak ost tak songy..no sleep to broooklyyyyn!! ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Steven Seagal nebyl tlustý prase, hrál dobře a předváděl dobré bojové umění? Tak kde jsou? Proč nemůže točit i v současné době jako je tento. Vždyť by stačilo zhubnout pár desítek kilo a vybírat si lepší scénáře. Tento film má kupodivu celkem solidní scénář, i když nějaké ty díry v něm jsou. Dost mně překvapil Wlliam Forsythe, kterého jsem měl možnost zatím vidět snad jen ve Skále, ale v tom to filmu předvádí naprosto vynikající výkon a jeho padouch je prostě paradní. Na svou dobu jistě hit ale troufám si napsat, že v dnešní době je to klasika a hlavně je to skvělá akční pecka s tehdy ještě dobrým Seagalem. Právem zasloužené 4* a jeden z těch lepších filmu se Seagalem. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

S.S. na vrcholu >Soběsamých Specifických< duševních i fyzických sil. Budiž. Se sebezapřením si za tuhle vymaštěnou tlučhlavárnu ty dvě a půl hvězdy spravedlivě zaslouží... Z nutnosti zaokrouhlit po opětovném shlédnutí sraženo nemilosrdně dolů. - - - P.S. Ovšem pozor na tradičně debilní novoidní šašský dabing... ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mála seagalovek, které stojí za vidění. Kvůli drsné akci (viz kulečníková koule, ustřelená noha, vývrtka), solidní ponuré atmosféře, odpornému psychopatovi Forsytheovi a pochopitelně i kvůli samotné hlavní "hvězdě", která byla na začátku 90. let ve vrcholné fyzické formě (tudíž bez cejchy) a její neherectví vlastně nikomu moc nevadilo... 70 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama