Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která rozhodně není tak feministická, jak by vzhledem k předloze mohla být. Trio Keatonová-Hawnová-Middlerová je znamenité, na menších rolích se dosytosti vyřádily Maggie Smithová, Sarah Jessica Parkerová a Elizabeth Berkleyová a za zmínku rozhodně stojí i Bronson Pinchot (přítel Middlerové). Ale mohlo to být ještě lepší - manžela Bette Midlerové, kterého zde hraje Dan Hedaya, měl původně hrát Rowan Atkinson. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Mami, já nechci tančit!! - Mlč! Stěžuj si u svého cvokaře." Jo jo. Bette Midler se nezdá, ale kdyby chtěla tak zboří svým ostrovtipem celý Manhattan. Tahle dáma s velkým Dé je zkrátka tou nejujetější herečkou v hollywodské branži. A pokud jste viděli scénu ve které rozdává facky na celé kolo, nemohli jste si ji nezamilovat. Film se mi opravdu líbil a i když je určený především "ženskejm" i já se u toho bavil grandiozně. Ano, Diane Keaton si mohla svou uječenost nechat doma ve skříni, ale proč řešit, žééé? Při tomhle filmu feministky tančí.. (pardón :DD) ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Povedená (lehce feministická) komedie o třech ženách, které mají po čtyřicítce, manželé se jim nepovedli  a tak se spojí do klubu odložených žen a pomsta bude sladká. Role všem třem hlavním představitelkám zcela sedla, proto i to nadprůměrné hodnocení, protože trošku chybí nějaké překvapení nebo neočekávaná zápletka, vše jde tak nějak automaticky, ale když to těm dámám prostě tak ladí….. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pohodová ženská komédia postavená na konflikte ženy vs. muži. To že sa trojica zrelých žien, ktoré opustili manželia a rozhodli sa so svojím osudom vyrovnať s hrdosťou, rozohráva množstvo komediálnych situácií. Hlavne keď sú hlavné hrdinky každá svojská. Trojica Bette Midler, Goldie Hawn, Diane Keaton má na to dobré predpoklady. Aj produkcia dokáže navodiť uvoľnenú atmosféru a scenár ponúka niekoľko originálnych gagov napr. keď je Goldie Hawn v modrej pleťovej maske a v pozadí je Warholova parafráza s jej podobizňou. Žiaľ rozcitlivená postava Annie Diane Keaton podľa mňa veľmi nesedí a Bette Midler nie je veľmi zábavná. Goldie Hawn vychádza z tohto tria najlepšie čo je zrejme tým, že má podobných postáv na konte viac. Mihne sa tu ešte Maggie Smith a Sarah Jessica Parker. Bonusom sú originálne úvodné titulky v štýle "Kdo chce zabít Jessii?" a cameo Ivanky Trumpovej. 65% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Bezvadná, vtipná komedie, jenž se může pyšnit skvělým hereckým obsazením (zvláště hlavní hrdinky jsou velmi sympatické a výborné herečky), skvělou hudbou a vtipným pojetím. Nápad jak se pomstít bezohledným manželům a ještě z toho vytřískat něco pro ostatní se povedl v tomto případě zpracovat na jedničku. Viděno už po třetí a pořád baví. Za mne plný počet. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Ve scéně, kdy vidíme poprvé  Elise (Goldie Hawn) s napíchanými rty, jak jde přes přechod, je možné si všimnout na levé straně vlající české vlajky na jedné z budov NYC. (Dixieboy)
  • Při závěrečné scéně, kdy Elise Elliot (Goldie Hawn), Brenda Cushman (Bette Midler) a Annie Paradis (Diane Keaton) zpívají oslavnou píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore, se Elise "záhadně" změní boty. Ve chvíli, kdy zpívají uvnitř budovy, má páskové střevíce s tenkým podpadkem, ale jakmile vyjdou ven, boty jsou jiné. (Dixieboy)
  • Když se tři hlavní hrdinky setkají po pohřbu, mluví o Elisině plastice. Brenda se ptá, kolik operací prodělala a jestli se nechala vylepšit jen trochu nebo pořádně. Elise odpoví: "Nechala jsem si je pořádně zvětšit." Tato věta měla původně znít: "Nechala jsem si je udělat jako Ivana," ale byla změněna poté, co zde dostala Ivana Trumpová malou roličku. (HappySmile)

Reklama

Reklama