Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Už ne tak kvalitní, přesto důstojné pokračování, které nedělá ostudu prvního filmu. Pasáže typu skautský tábor patří k mým nezapomenutelným momentům, stejně jako postava Černé vdovy, která ne a ne zabít jednoho z Addamsonů. Bohužel, tyto dějové linky způsobily, že jiný zajímavý charakter zde více zapadl. A to ústřední postava samotného Gomeze. Škoda, že její herecký představitel Raul Julia o rok později zemřel. 70% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Addams Family se nemá vůbec za co stydět. Oproti jedničce působí svěžím dojmem, je zde víc vtipů, ale horší atmosféra (taková míň "Addamsovská"). Příběh je opět suprový, zaměřený více na děti než dospělé a to je jen dobře, protože malá Wednesday, kterou hraje Christina Ricci, je naprosto nezapomenutelná.. :-) ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Film je pokračováním ´The Addams Family´ z roku 1991. V příběhu se několikrát objeví hudební motiv z černobílého seriálu ´The Addams Family´ z roku 1964. Tentokrát se Addamsovi vydávají na cesty ze svého městečka. Wednesday a Debbie jsou posláni na letní tábor, Fester se ožení a přestěhuje se k manželce a Mosticia s Gomezem ho jedou navštívit. Není to taková zábava jako v prvním filmu, ale příhody detí na táboře jsou dosti dospělácke. Amanda opravdu zasluhuje oskalpovat. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)
  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)

Reklama

Reklama