Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (561)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gauneři unesou malého Jacka. Řidič Frank Martin chce zachránit Jacka, ale je brilantními policejními mozky považován za únosce. Ti samí gauneři vrátí nepoškozeného Jacka rodičům, protože jim jde o něco jiného. Frank však vše odhalí, vyčistí, rozstřílí a zbije takovým způsobem, že se pobavený divák může na světě cítit zcela bezpečně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $43,095,856Tržby Celosvetovo $85,167,639║ Jason Statham sa stáva novodobou akčnou klasikou porovnateľnou len s podobným bijcom akým je Jet Li. Aj keď s niektorými scénkami je to miestamy dosť prehnané ale však o to v akčnej pecke aj ide, takže moc sa nezamýšlať nad logikou a len si to užívať. Špecialne triky miestamy bijú do oči. /70%/ ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Are you fucking with me, Luc Besson? Nějak takhle reaguju v situaci, kdy se bomby vyhakují jeřábními háky 10 metrů nad zemí, nebo se přeskakuje z baráku na barák (jasně audiny jsou dobrý, ale tak moc zas ne). Jestli byl první díl částečně hloupý, tak tentokrát je ultradebilní a zachraňují ho jenom Stathamovy hlášky a coolovité akční sekvence. Tak 5/10. Příště se na to Lucu líp vyspi. Ať se Louis s Coreym nemusej tolik snažit zakrýt ty blbosti, který píšeš. :) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Eh? Co na to říct? No Luc Besson se teda tentokrát vážně vyznamenal. Kurýr dvojka je totiž plný buď klišé anebo úplných šíleností, kdy si člověk říká, již zmíňené WHAT THE FUCK?! Příklady: Frank Martin odhakuje z pod Audi bombu jeřábem - za jízdy. Frank Martin jezdí po barácích jako Batman. No a co dělá na konci ten tryskáč je vážně nářez. Jenom sedíte a hledíte. Dva kladné body si to u mě vysloužilo za Jasona Stathama a perfektní černé Lamborghini, které to ani do konce filmu nepřežilo. Fňuk. ;-)... Napodruhé to byla mnohem větší legrace. Hodně dobře jsem se pobavil. Možná to časem zvednu na 3*. ;-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Přepis telefonního hovoru z dnešního rána mezi mnou a tátou: "Ahoj synu, mám pro tebe úkol." - "Poslouchám." - "Tři osoby - babička, teta Bo..." - "Pravidlo č. 1: Žádná jména!" - "Dobře, tak tedy babička a dvě tety, dnes ve 13 hodin u nich doma." - "Váha?" - "190 kilo + vozejk a jedny berle." - "Místo doručení?" - "Špitál v Litomyšli, severní křídlo." - "Okay. Chci kilo na benzín a dvacku na parkování v areálu. Polovinu teď, druhou potom + buchty od babičky. Když se něco podělá, odjíždím sám. Jakmile se dohodneme, podmínky se nemění. Máme dohodu?" - "Jo, máme dohodu." ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Podľa hodín vo Frankovom (Jason Statham) aute je v deň únosu dátum 1. 4. 2005. (Zeker)
  • Pistole ve scéně v soukromém tryskáči je typu Walther P99. (DaViD´82)

Reklama

Reklama