Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

mira007 

všechny recenze uživatele

Americká limonáda z roku 2000 o Violet, která jde za svým snem stát se zpěvačkou, ale musí makat jako v baru Coyote ugly, kde tančí sexy holky ( ne není to strip bar ). Předvídatelná blbina, která má plus v sympatické hlavní hrdince Piper Perabo, pár známých tváří, atraktivní prostředí a chytlavý song od LeAnn Rimes - Cant Fight The Moonlight. Jednou to splnilo funkci vysoce nenáročné podívané. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Holkám to moc sluší, soundtrack skvěle šlape (INXS, Blondie, Snap, EMF) a v davu opilců se s fotoaparátem tyčí Michael Bay (cameo jak víno). Tenhle bar je vážně luxusní místečko. Film ale (bohužel) není jen o baru, ale o nadějné mladé zpěvačce, která v noci obsluhuje podnapilé mládence, přes den skládá muziku a čeká na svou první velkou šanci prorazit...a určitě už všichni tušíte, jak to nejspíš dopadne :-) ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Je spousta špatných podotýkám amerických romantických filmů, které stojí za prd. Ovšem moje svědomí by mi vyčítalo snížit hodnocení z průměru na podprůměr, jelikož Piper Parabo stejně jako Melanie Lynskey si takovéto hodnocení nezaslouží. Hudební část byla hezká i když troch okoukaná a hlavně představitel pana O´Donnella (Adam Garcia) byl k sežrání. Průměrné ale nikterak nepobuřuje diváky spíše je to příjemné pokoukání. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stojí tady proti sobě dva faktory. Naprosto prázdný děj a pěkné holky. Co z toho si vybrat, když děj jde od ničeho k ničemu. Volba pro chlapa celkem jasná. Vybere si holky tančící na baru i za barem, ale i tak mně bylo trapně, jak byli tvůrci dost nesoudní a dali prostor tanečkům. Není to z pohledu slovutného producenta Jerry Bruckeheimera nic neočekávaného. Když zrovna neprodukuje akční spektákl, dává vzniknout divoce kýčovitě pojatým šílenostem bez špetky nadhledu. Nacpe pohledné herečky do sexy oblečků a víc nic neřeší. Dál to neřeší, protože čím blbější to bude, tak o to větší úspěch to sklidí. Film zase až tak úspěšný nebyl, ale nezapadl. Ke svým naivním "exkurzím do života" většinou najímá zcela bezvýznamné režiséry. David McNally je jedním z nich a splnil to, co po něm producent chtěl. A asi do ničeho nesměl moc kecat. Z herců je široko daleko nejlepší asi jen John Goodman a herečky neměly nic jiného ve scénáři, než vzorně dmout prsa a vystrkovat zadky. Film je otřesně blbý, ačkoliv nejsem zrovna divák sahající po Bergmanově filmografii, přece jen všeho s mírou. Bruckheimer, když neprodukuje ukázkově bezduché spektákly, nažene před kameru partu holek, co to roztáčí v baru Coyote Ugly a ještě si u toho zazpívají. Jo, kdyby hloupost nadnášela...40% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Horn: 1. Can't Fight The Moonlight - LeAnn Rimes [3:35] ,2. Please Remember - LeAnn Rimes [4:34] ,3. The Right Kind Of Wrong - LeAnn Rimes [3:47] ,4. But I Do Love You - LeAnn Rimes [3:21] ,5. All She Wants To Do Is Dance - Don Henley [4:30] ,6. Unbelievable - EMF [3:30] ,7. The Power - Snap! [3:40] ,8. Need You Tonight - INXS [3:10] ,9. The Devil Went Down To Georgia - Charlie Daniels [3:36] ,10. Boom Boom Boom - Rare Blend [3:22] ,11. Didn't We Love - Tamara Walker [3:24] ,12. We Can Get There - Mary Griffin [3:59], ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Z filmu byla vystřižena lechtivá scéna Violet Sanford (Piper Perabo) a Kevina O'Donnella (Adam Garcia). (Dlee)
  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama