Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

fantoci 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o muziku tak ta je hodně dobrá, pokud jde o kameru a střih tak ne průměrný a pokud jde o příběh scénář a náročnost na výkony herců tak ty jsou minimální.Je to tak trochu oddychovej film kde nemusíte moc přemýšlet nemusíte se bát koho tu zase zabijou a nemusíte mít strach že přijde satan a odnese si vás jen kvůli tomu, že máte rádi modrou barvu:) Je tu i trocha romantiky a pár sexy koček ale jak už jsem řekl je to vyloženě oddychovej film, žádnej oskarák ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám, co bych zde mohla ohodnotit kladně - jo na holky skotačící na baru se dobře dívalo, bohužel mě rozdováděné holčiny opravdu nerajcujou. Takže hudba? No - kromě jedné písničky Lee AnRimes mě to také nechytlo a příběh? No tak ten mě opravdu také nedostal... Takže můžu říct, že tohle si už opravdu víckrát nepustím - toť vše. ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Teda, já čumim. Když jsem tento film viděl poprvé, dal jsem čistý průměr a nic to se mnou neudělalo. Dneska jsem ale kočky zase po nějaké té době viděl a když skončily se svou divokou jízdou na baru, zůstal jsem čumět. Je to skvělý, oddychový a nenáročný filmek, který člověka neurazí a nenudí. Navíc celému dílu dodávají ten správný šmrnc nádherné písně LeAnn Rimes a odvazující scény na baru. Celkem i lituji, že takovýhle bar není i v našich skromných končinách... Jo, tohle je podceňované, ale celkem kvalitní béčko. Určitě se na ty kojotky podívám znovu rád .-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $60,786,269Tržby Celosvetovo $113,916,474║ mierne prestrelení rozpočet na takýto druh filmu, že by Bruckheimer dal z neho peknú čiastku do reklamy, nuž vypadá to tak _Americká rozprávočka o tom ako sa dostať na výslnie, obohatená s množstvom klišé a sentimentom sprevádzajúcom skoro na každom kroku ale na výhodu s príjemnou smutno sa tváriacou Piper Perabo. Vždy keď sa dej ocitne v bare Coyote Ugly ma to grády, šmrnc, nádych extravagancie vďaka divokým barovým kočkám, určite jedna z mála žánrových snímok čo majú aj niečo do seba. "Do baru Coyote Ugly sa určite rád vrátim!" ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

EMF, INXS, Lenny Kravitz, pěkná holka a bar jak vystřižený ze Stodolní i s tím tančením na baru. Bomba začátek, byl jsem nadšený. ALE. Je tady to ale. Příběh se začal vyvíjet tak, jak jsem si nepřál, do sentimentálních sraček, s vysloveně trapnými momenty (všechny kšefty s raritním číslem Spider-mana) a místo řízných vypalovaček dostaly prostor nudné cajdáky. Kéž bych nebyl nemocný a mohl si zajít na pořádnou pařbu, třeba zrovna do podobného baru, ale s pořádnou muzikou a s "živými" slečnami. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Film se dočkal takové popularity, že v USA, Rusku a Německu byly otevřeny bary se stejným názvem, interiérem i obdobnou obsluhou a hudebním zaměřením. (Dlee)
  • Z filmu byla vystřižena lechtivá scéna Violet Sanford (Piper Perabo) a Kevina O'Donnella (Adam Garcia). (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama