Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Ztroskotaná láska" je nenáročnou romantickou komedií od režiséra Randala Kleisera, který má na svědomí dneska už kultovní muzikálový hit "Pomáda" a je určená převážně pro -náctileté dívčiny, pro které bude dozajista mnohem lepší volbou než rádobyparodie jako "Děsnej doják", "Velkej biják", "Ať žije Sparta" či nedej bože "Disaster Movie"! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžce naivní a hloupá pseudoromantická komedie bez humoru a lásky o dívce, která tak miluje vymaštěného rockera, že když s ním ztroskotá na části ostrova, namluví mu, že jsou na opuštěném ostrově bez lidí a snaží se ho získat na svou stranu. Ke konci pár morálních ponaučení a já můžu konstatovat, že jsem už dlouho tak hloupě nepromarnil čas u tv. Hudba: Stewart Copeland ()

Reklama

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Bezchybne namejkapovaná, zvodne oblečená babenka zachráni svoj idol, spevácku hviezdu a ocitnú sa na ostrove jak z katalogu pre milionárov, kde vedú rozhovory na veľmi primitívnej úrovni. "Chcem študovať medicínu," ona. "Vedel som, že si inteligentná," on. Škoda, že nepovedala, že ide študovať nukleárnu fyziku, bolo by to romantickejšie. :-D Nie, fakt, to sa nedá pozerať za triezva. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Amamda Bynes je fajn. Umí být milá, vtipná, zábavná i hezká. Tentokrát však ztroskotala v mizerném pokusu o komedii, který má bídný scénář a ještě horší režii. Kleiser sice koncem sedmdesátých let natočil vynikají Pomádu a slavnou Modrou lagunu, ale pak nějakým záhadným způsobem přišel o všechny své filmařské schopnosti a nikdy už je nezískal zpět. Nejde o to, že je příběh stupidní, ale o to je neuvěřitelně nudný, špatně natočený, špatně zahraný. Bez jediného vtípku, jediného zapamatovatelného okamžiku. Plný nesympatických postav. Dokonce i jindy sympatická Amanda Bynes, která je schopná sama utáhnout kdejakou pitomost, zoufale kolísá mezi trapností a naprostou bezradností. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina pro puberťačky, která neoplývá ničím, kromě dementní puberťácké romance s trapnejma postavama, bez jakyhokoliv kouska vtipu. No prostě hotovej trest pro kluky, kteři by na tohle měli koukat s puberťačkama, ktery chcou sbalit nebo voject... Ale myslim, že puberťačky, ktery by na tohle čuměly, by jim stejně nedaly, protože musijou byt uplně blby. A nebo by jim daly, protože musijou byt uplně blby... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama