Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (370)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo, sice je to typická "dvojka", ale na výši ji pozvedává schopnost autorů utahovat si ze sebe ("Vždyť dvojky jsou vopruz!"), vtipné odkazy k prvnímu dílu jako Tori Spelling a narážky na okolnosti mimo film např. když Courteney Cox říká, že tělo na aktech nebylo její, ale Jennifer Aniston.. Ale uznávám, že dějová linie není nic moc a závěr je vyloženě parodie (ovšem nevím, jestli to byl záměr :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, celý film jsem byl na vážkách mezi čtyřmi a pěti hvězdami, ale to sebeparodické finále TROCHU SPOILER! ("Je mrtvá?" "Já nevím. Vždycky ožijí.") KONEC SPOILERU! prostě nemělo chybu a tak trošku přitlačím. Už to sice není čistý plný počet, ale přesto je tohle téměř dokonalá vyvražďovačka, která zabaví. Když nebudete více přemýšlet, tak zabaví moc. 90 %. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dvojky nemají vkus, ale mají jasná pravidla." Jednotlivé postavy příběhu, což jsou hororoví fandové, jsou strašně hodní lidé. Nenechají mne tápat, ale nejprve mi tato pravidla řádně vysvětlí a pak podle nich disciplinovaně zemřou. Strašidelné to moc není, ale poťouchlé zábavy je přitom docela dost: "Pustíme se do práce! - Pojďme se nechat zabít!" ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rozzuzlení bylo na Vřískot málo. Jednoho jsem tipoval dobře. Taky nechápu, proč se nepodívala, když byli v autě a jak se bavili hned na začátku o tom, že dvojka nikdy nebude lepší než první díl, tak s tím souhlasím. U pár filmů to je vyjímka, ale tady se to potvrdilo. Kulka pro jistotu? No to snad ne! Díky tomu jsem se rozhodl jen pro dvě hvězdy, protože to bylo fakt trapný. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jediná pozitivní věc na tomto filmu je, že změnil prostředí. Přenesl se do univerzitních prostor. Jinak nepřináší nic nového. Takže úplně postačí pouze první díl. Ale pokud budu brát film jako hororovou zábavičku na jeden večer, tak mu nemůžu vytknout vůbec nic, protože při zábavě vypínám mozek a v některých případech ho rovnou nechávám za dveřmi. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • Kameraman Joel má stejné příjmení jako Galein (Courteney Cox) předchozí kameraman Kenny. Obě příjmení jsou Jones. (lyukassza)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama